Vintage álom menyasszonyi örökcsokor

12.000 Ft

A vintage stílusú esküvők elengedhetetlen kiegészítője ez a csinos kis csokor, amely a maga egyszerűségével, letisztultságával és eleganciájával kifejezetten romantikussá varázsolja a Nagy Napot.

A csokor mellé AJÁNDÉKBA adunk egy vőlegénykitűzőt is! (A kitűzőt nem kell betenned a kosaradba, automatikusan küldjük a csokorral együtt.)

Leírás

A csokor alapja egy 8 cm átmérőjű hungarocell félgömb. Összesen 14 db sűrű szövésű zsákvászonból készült rózsát tartalmaz, melyek közül:

  • 7 db lila színű
  • 4 db fehér színű
  • 3 db csokoládébarna színű

A csokor díszítéséhez organzát, bibét és tüll anyagot használtunk. A karimája organzábból és tüllből készült, melyet lila selyem szalag szegélyez. A szárat fehér selyemszalaggal borítottuk be, melyet alul és felül lila selyem szalag díszít, rajta pedig egy fehér szív alakú gyöngyékszer található.

Ha más színben vagy méretben szeretnél ugyanilyen stílusú csokrot, írj a boldogzsak@boldogzsak.hu címre. Örömmel valósítjuk meg az egyéni elképzeléseidet is.

FONTOS!
Az egyéni elképzelések alapján készített örökcsokrok ára magasabb, mint a készleten lévő csokroké. A részletekről érdeklődj e-mailben!

Érdekelhetnek még…