Image
Szeretnéd, ha Édesanyád
IGAZÁN KÜLÖNLEGESNEK
érezné magát Anyák Napján?
Image
Hányszor fordult elő veled, hogy "kamu" ajándékot adtál Édesanyádnak Anyák napjára? Az utolsó pillanatban beszaladtál a legközelebbi virágboltba és felkaptál egy cserép virágot vagy vettél egy bonbont útközben a benzinkúton? És közben persze megígérted magadnak, hogy jövőre majd megleped valami különlegességgel, olyasmivel, aminek igazán örülne.
Nincs? Semmi baj, segítünk!
 
 Gondoljuk át közösen, hogy vajon minek örülne az Anyukád!
Például egy csokor vágott virágnak? Persze, hiszen a virágnak mindenki örül! Annak viszont kevésbé, ha pár nap múlva ki kell dobni a kukába az elszáradt, megrohadt maradványokat. Minden anya szíve összefacsarodik egy kicsit, ha végig kell néznie, ahogy elpusztul a csokor, amit a gyermekétől kapott. Miért nem adsz neki inkább valami maradandót? Ami örökre emlékezteti őt arra, hogy mennyire hálás vagy neki! Ami melegséggel tölti meg a szívét, bármikor is néz rá!
Image
Image
Biztosan örülne az Anyukád egy jó könyvnek, egy finom parfümnek, egy szép táskának vagy egy ajándékutalványnak a kedvenc lakberendezési áruházba. De ezek olyan snassz ajándékok, az év bármelyik napján meglepheted őt ilyesmivel - hiszen nem csak Anyák napján lehet ajándékozni és kifejezni, hogy mennyire szereted! Nem beszélve arról, hogy a legtöbb anya ilyen típusú ajándékokat szokott kapni. Tényleg sablonos tucatajándékot akarsz adni neki az év egyik legszebb ünnepén?
Emlékszel még, hogy melyik ajándékodnak örült a legjobban?
 
Valószínűleg nem. De kérdezd csak meg őt! Biztosan azt mondaná, hogy az egyik óvodáskori rajzodnak vagy egy kézzel barkácsolt, esetlen kis asztali dekorációnak, amit az iskolai napköziben készítettél neki. Az Édesanyád mindennek örül, amit tőled kap, de leginkább azok az ajándékok melengetik a szívét, amelyek meghitt, szép emlékeket idéznek fel benne és amelyekből érezheti, hogy mennyire szereted.
Image
KÜLÖNLEGES
Olyasmi, amit nem adhatsz neki bármelyik nap és amitől ő is különlegesnek érezheti magát! Olyasmi, amit nem árulnak bármelyik boltban és amit nem kaphat senki más, csak Ő!
Image
KÉZZEL KÉSZÍTETT
Nincs jó kézügyességed? Semmi baj! Mi elkészítettük helyetted - kézzel, aprólékos gondoskodással és sok-sok szeretettel. mintha csak te készítetted volna!
Image
ÖRÖKKÉ TART
A "kortalan" ajándék kiállja az idő próbáját, akárcsak a mérhetetlen anyai szeretet! Adj ajándékba valami olyasmit, amit Édesanyád egész életében szeretettel őrizgethet!
Image
EGYEDI
Anya csak egy van - a szeretete pedig semmihez sem hasonlítható. Adj neki olyan ajándékot, amelyből csak EGYETLEN egy darab készült az egész világon!
Ugye te is szeretnéd megajándékozni
Édesanyádat egy olyan kivételes pillanattal,
amelyet egész életében melengethet a szívében?
Image
Mi, a BoldogZsák - egy zsáknyi boldogság csapata, elhatároztuk, hogy 2017-ben varázslatossá tesszük az Anyák napját legalább 17 édesanya számára! Ha szeretnéd, hogy a te Édesanyád is közéjük tartozzon, válassz
a szívmelengető kollekciónkból, amelynek minden darabja:
  • egyedi
  • kézműves
  • különleges
  • örökké tartó
  • személyre szóló!
 
Látod ezt a csipkés szegélyű, lila virágos szívecskét? Ez már biztosan boldogságot csempész egy rendkívüli Édesanya életébe vasárnap! De van még 16 másik szépséges ajándékunk, melyek csak arra várnak, hogy örömet szerezz velük az Édesanyádnak!
Van kérdésed?
Hol nézhetem meg a kollekció összes darabját?
Hogyan rendelhetek? Mikor kell fizetni?
Kiválasztod a neked leginkább tetsző ajándékot és küldesz egy e-mailt a boldogzsak@boldogzsak.hu címre! Fizetni a személyes átvétel során kell, vagy postán szeretnéd megkapni, akkor előre utalással. Ez esetben az ár a postaköltséggel emelkedik.
Image
Minden termékre érvényes az 1000 Ft kedvezmény?
Igen, az összes Anyák napi termékünkre érvényes, de más kedvezménnyel vagy kuponos akcióval össze nem vonható!
Mit jelent az EGYEDISÉG garancia?
Azt jelenti, hogy minden ajándékot csak egy példányban készítünk el, így a te Anyukád lesz az EGYETLEN az egész világon, aki ezt a különleges meglepetést kapja Anyák napján!
Image
Hogyan kapom meg az ajándékot?
Ha budapesti vagy, akkor személyesen veheted át (a részleteket mindenkivel külön egyeztetjük), ha vidéken élsz, akkor postázzuk. Ez esetben az ár a postaköltséggel emelkedik! Időben add le a rendelésed, hogy még a postával is célba érjen az ajándék Anyák napjára!
Nekem az az ajándék tetszik, amit valaki más már megrendelt.
Csináltok belőle még egyet?
Nem. Pontosan ezt jelenti ez EGYEDISÉG garancia. Minden ajándékből egyetlen egy darabot készítünk, hogy az Édesanya, aki kapja, igazán kivételesnek érezhesse magát.
Image
Honnan tudhatom, hogy megvan-e még az az ajándék, amit szeretnék?
A honlapunkon láthatod, ha még elérhető a termék! De ne gondolkozz sokáig, mert bármikor befuthat rá a rendelés!
Nem találtam meg azt az ajándékot a kollekciótokban, ami igazán tetszik, de van egy saját ötletem. Megcsináljátok?
Persze! Szívesen készítünk Édesanyádnak az egyéni elképzeléseid alapján is ajándékot. Írd meg a részleteket a boldogzsak@boldogzsak.hu címre.
Image
Create a