A romantikus amerikai filmek gyakran űznek viccet a nászajándékokat bontogató ifjú feleségekből. Ugye neked is ismerős a jelenet? Ül a boldog ara a barátnők és a vendégek gyűrűjében, és sorra nyitogatja ki az ajándékdobozokat. Az első salátástálnál még örömmel kiált fel: nahát, pont ilyenre volt szükségem! Aztán kibontja a következő dobozt és mit lát? Egy ugyanolyan tálat! Nagy nevetés tör ki - sebaj, legalább lesz belőle kettő! Majd jönnek az újabb és újabb dobozok, újabb és újabb salátástálakkal - a nevetés szép lassan elhalkul, helyét átveszi az udvarias, ám kissé erőltetett mosoly, végül pedig a kínos fészkelődés. Nézőként jól szórakozol ezeken a jeleneteken, de menyasszonyként vagy esküvőre meghívott vendégként te sem szeretnél átélni hasonlót.

Nyugi, nem is fogsz! Segítünk a tökéletes nászajándék kiválasztásában!

 

Ma már nem azért adunk nászajándékot, hogy támogassuk az ifjú házasokat a közös életük elkezdésében. A legtöbb párnak erre már nincs is szüksége, hiszen évek óta együtt élnek (talán már gyerekeket is nevelnek), megvan mindenük, amire egy családi háztartásban szükség lehet, beleértve a salátástálat, a botmixert és az ágyneműhuzatot is.

A meghívó átadásakor általában jelezni is szokták, hogy nem várnak mást, csak egy pénzzel teli borítékot. A pár kérését illik tiszteletben tartani, de ha igazán közel állnak hozzád a friss házasok és szeretnél nekik valamilyen SZEMÉLYRE SZABOTT meglepetéssel kedveskedni, nyugodtan adhatsz egy KREATÍV, EGYEDI, KÜLÖNLEGES apróságot is (a pénz mellett, természetesen!)

Ha még nem találtad meg a tökéletes nászajándékot, olvass tovább, mert adunk néhány tuti tippet, amivel biztos, hogy mosoly csalhatsz a vőlegény és örömkönnyeket a menyasszony arcára!

Díszített menyasszony-vőlegény üvegek

Hogy legyen mivel koccintani az 50. házassági évfordulón!

A stílusosan díszített menyasszony-vőlegény üvegek nem csupán finom italokat tartalmaz(hat)nak, hanem egy különleges is időkapszulát rejtenek. Azért adod őket az ifjú párnak, hogy:

 az elkövetkező 50 év minden egyes pillanatában emlékezzenek arra, hogy mennyire boldogok voltak a Nagy Napon

❤ különleges díszei legyenek a közös családi otthonnak

❤ tanúi legyenek a házasság legfontosabb eseményeinek

❤ őrizzék a család életének legszebb emlékeit

❤  legyen mivel koccintaniuk az Aranylakodalmukon!

Gondolj csak bele, hogy mennyire szívmelengető lenne, ha az 50 éves házassági évfordulójukon azokkal az italokkal koccinthatnának, amelyeket nászajándékba kaptak - nem beszélve arról, hogy az üvegek menyasszony és vőlegény ruhát "viselnek", pontosan olyat, amilyet ők is viseltek fél évszázaddal korábban, a Nagy Napon! 

Ha kérdéseid vannak, írj a boldogzsak@boldogzsak.hu címre. IDE KATTINTVA pedig további infókat tudhatsz meg a menyasszony-vőlegény üvegekről és leadhatod a rendelésed is! Sőt, adunk néhány tippet azzal kapcsolatban is, hogy hogyan/kinek/miért érdemes ilyen különlegességet ajándékozni! (Gondoltad volna például, hogy tökéletes szülőköszöntő ajándék is lehet belőle?)

Díszített menyasszony-vőlegény poharak

Hogy jobban csússzon első korty pezsgő a friss házasoknak!

A menyasszony és vőlegény ruhába "öltöztetett" pezsgőspoharak különleges kiegészítői a nagy napnak. Szerepük nem pusztán csak dekorációs, hiszen az ifjú pár a szertartás és a vacsora során is többször koccint egymással, a szertartásvezetővel, a ceremóniamesterrel, a tanúkkal, az örömszülőkkel és a vendégekkel is. A díszített poharak igazán egyedivé és stílusossá tehetik ez a szép szokást - na, és milyen jól mutatnak majd a fotókon! Pláne, ha eleve rusztikus vagy vintage stílusban tartják az esküvőt. Gondolj csak bele, hogy milyen remekül passzolnak a zsákvászonnal és csipkével díszített poharak a természetben, tóparton, domboldalon, búzatábla közepén vagy falusi udvarban rendezett szertartások sajátos hangulatához, de akkor is jó választás lehet, ha a pár "spórolós" esküvőt tart. Biztosan hálásak lesznek azért, hogy csempészel egy csipetnyi kreativitást a nagy nap kelléktárába!

Jelenleg három pezsgőspohárszettünk van készleten (IDE KATTINTVA megnézheted mindet), de szívesen készítünk poharakat egyéni elképzelés alapján, keress minket a boldogzsak@boldogzsak.hu címen.

Ha díszített menyasszony-vőlegény poharat választasz, olyan nászajándékot adhatsz, amely

❤  valóban különleges, egyedi, kreatív, nem akad párja sehol!

 mosolyt csal a vőlegény arcára és örömkönnyeket csalogat elő a menyasszony szeméből!

❤ feldobja az esküvői fotókat - a menyasszony egy menyasszonyruhába öltöztetett pohárral a kezében? Kell ennél több a rendkívül stílusos esküvői fotókhoz?

 örök emlék lehet az ifjú párnak életünk nagy napjáról! Ez azért is fontos, mert csak nagyon kevés tárgyat tudnak megőrizni az esküvőjükről, a poharak viszont garantáltan időtállóak - akár még az aranylakodalmukon is koccinthatnak ezekből!

❤ az otthonuk dísze lehet, amelynek csodájára jár majd mindenki, aki megfordul náluk!

❤ hagyományt teremthetnek, hiszen ezekkel koccinthatnak minden házassági évfordulón és a család minden fontos ünnepén!