Tegnap elindult a cikksorozatunk, amelyben választ adunk az egyik leggyakoribb kérdésre, amit a menyasszonyok feltesznek az örökcsokorral kapcsolatban: "miért olyan drága?" Szeretnénk bebizonyítani, hogy nem az a legfontosabb kérdés, hogy mennyibe kerül az örökcsokor, hanem az, hogy mennyit ér!

Az első részben nem csak lerántottuk a leplet a saját árainkról, de rámutattunk arra is, hogy hosszútávon érdemes róluk gondolkodni. Az örökcsokor ugyanis befektetés, ami legalább 50 évre szól - sőt, a mai cikkből kiderül, hogy még tovább is! Lehet, hogy egyszerre soknak tűnik az a 18-26 ezer Ft, amibe az örökcsokraink kerülnek (az ár a mérettől függ), de ha 50 évre elosztod, akkor te is beláthatod, hogy ez évente csupán 300-500 Ft-os költséget jelent! Mennyit fizetsz azért, hogy a mennyasszonyi ruhádat pár órán keresztül viselhesd? És azért, hogy jóllakasd a vendégeidet? Ugye, hogy ez nem is olyan nagy összeg egy kézzel fogható, örök emlékért életetek egyik legszebb napjáról? 

Ha tetszik ez a csokor, a képre kattintva megrendelheted!

De ha ez nem lenne elég meggyőző, van még pár ütős érvünk arra, hogy miért éri meg az árát az örökcsokor! Nézzük csak a listát!

Mit kapsz ezért a pénzért?

Nem csupán egy örökcsokrot, hanem:

Volt idő, amikor a lányok az édesanyjuk, sőt, a nagymamájuk menyasszonyi ruhájában mentek férjhez. Ma már olyan gyorsan változnak a divattrendek, hogy ennek a gyönyörű tradíciónak szinte elképzelhetetlen a folytatása. Bármennyire is szereted az anyukádat, biztosan nem szívesen viselnéd a ruháját, ahogyan a lányod sem szívesen viseli majd 20-30 év múlva a tiedet.

Az esküvői csokor viszont valószínűleg soha nem megy ki a divatból és mindig lesz igény arra is, hogy örök emlékként megmaradjon. Miért ne vihetné a lányod is UGYANAZT a csokrot az oltárhoz, amit te vittél pár évtizeddel korábban? Nem csak a csokrot adhatnád tovább a lányodnak, hanem vele együtt a boldogságodat is átörökíthetnéd, a csokor ugyanis, egy másik hagyomány szerint, a boldogság szimbóluma! A zsákvászonból készült örökcsokor garantáltan kiállja az idő próbáját, nem kopik el és nem fakul meg, 50 év múlva is ugyanolyan színekben pompázik majd, mint ma! Különleges technikát használunk a készítéséhez, aminek köszönhetően biztosan nem potyognak le róla az apró díszítőelemek sem.

Ha a lányodnak (vagy a fiad szíve választottjának) adod az örökcsokrod, olyan családi hagyományt teremthetsz, ami átível a generációkon és mindörökre összeköt titeket. Ugye milyen szívmelengető érzés lenne, ha még az unokád is UGYANAZZAL a csokorral a kezében mondaná ki a boldogító igent, ami a te kezedben volt életed egyik legszebb napján?

Az örökcsokornak nem ára van, hanem ÉRTÉKE!

Ha tetszik ez a csokor, a képre kattintva megrendelheted!

 

A sorozat további részeit itt találod: