50 év múlva is ugyanilyen szép!

Ott lehet veletek az Aranylakodalmatokon is!

Az élővirágból készült csokor az esküvő után pár nappal a kukában végzi - bár néha még az is nagy szerencse, ha egyáltalán kibírja a fotózás és a szertartás megpróbáltatásait a nyári hőségben. A zsákvászonból készült örökcsokor azonban 50 évvel később is ugyanolyan friss, élénk, üde, mint életetek egyik legszebb napján! Sőt, az örökcsokor - ahogyan arra a neve is utal - ÖRÖKKÉ TART!

Miért jó ez neked?

 

Ahhoz képest, hogy milyen sok szervezéssel és milyen hatalmas költséggel jár, nagyon kevés dolog marad meg kézzel foghatóan a Nagy Napról. A gyűrűkön és a fotókon kívül alig lesz valami, ami évekkel, évtizedekkel később is az esküvőre emlékeztet. A ruhát visszaviszed a kölcsönzőbe (vagy eladod néhány éven belül, hiszen csak a helyet foglalja a szekrény mélyén), a tortát azonnal felemészti a násznép, a gyönyörű dekorációt lebontják, a sminked másnap hajnalban lemosod és a fergeteges buli emléke is elillan.

Az élővirágcsokor - ha nem éri túl nagy megpróbáltatás az esküvőn - pár napig még kibírja. Sokan viszik haza és teszik vázába, hogy díszítse az otthonukat és melengesse a szívüket, ha rápillantanak. Legalábbis eleinte. Idővel azonban egyre szomorúbb látványt fog nyújtani ahogy hervadni kezd. Előbb sárgulnak, majd barnulnak a levelei, hullani kezdenek a szirmai, nyálkásodik és büdösödik a víz a vázában, mígnem teljesen az enyészet martalékává válik. Az esküvő egyik ékköve, a boldogság szimbóluma az orrod előtt fog elrohadni néhány nappal a nagy esemény után! Tényleg végig akarod ezt nézni?

Válassz inkább egy örökcsokrot, amely örök emléket állít az esküvőtöknek, s amelyet évekkel, évtizedekkel később is boldogan nézegethetsz, ott lehet veletek az aranylakodalmatokon, büszkén mutogathatod - akár a gyerekeidnek, unokáidnak is. Gondolj csak bele, hogy mennyire szép lenne, ha a lányod és az unokád is ugyanazzal a csokorral a kezében vonulna az oltár elé, ami a te kezedben volt a Nagy Napon! Az örökcsokor nem csupán egy szép emléktárgy vagy egy stílusos dekoráció az esküvőről, hanem a boldogság jelképe, amit továbbadhatsz a gyermekeidnek, unokáidnak is, ezzel pedig teremthetsz egy generációról generációra öröklődő családi hagyományt.

Válassz BoldogZsákot, mondj igent az örökké tartó boldogságra!

Ha tetszik ez a csokor, kattints a képre és már viheted is! Vagy KATTINTS IDE és nézd meg a teljes kínálatunkat! Ha pedig egyéni elképzelések alapján szeretnél csokrot készítetteni, írj a boldogzsak@boldogzsak.hu e-mail címre.