Egyetlen csokor minden alkalomra

és mindörökre!

Az élővirágcsokor nem biztos, hogy kibírja a fotózás és a szertartás megpróbáltatásait. Pláne, ha két külön napon tartjátok ezeket (egyre gyakrabban választják ezt a megoldást a menyasszonyok - ITT le is írtuk, hogy miért jobb, mintha egy napra zsúfolnátok be).

Persze, rendelhetsz két csokrot is, de az dupla költség, dupla izgalom. Vajon olyan lesz-e a csokor, mint amilyennek szeretnéd? Tud-e a virágos a szertartásra is pontosan ugyanolyan csokrot készíteni, mint a fotózásra? Lesz még abból a gyönyörű rózsából, ami a másik csokorban volt? De mindegy is, pár nap múlva úgyis mindkét csokor a kukában végzi.

Ami igazán fontos, abból csak egy van: egy torta, egy ruha, egy csokor, egy vőlegény! Vagy a vőlegényedből is rendelsz egy másikat a fotózásra? Ugye, hogy nem?! 🙂

A csokor a szerelmetek záloga, a boldogságotok szimbóluma - ne nézd végig, ahogy elhervad, ne dobd ki a kukába az esküvő után két nappal.

Legyen egyetlen gyönyörű csokrod - minden alkalomra, MINDÖRÖKRE!

Válassz BoldogZsákot, mondj igent az örökké tartó boldogságra!

Tetszik ez a csokor? Akkor kattints a képre és már viheted is! Ha szeretnéd megnézni az összes kollekciónkat, akkor KATTINTS IDE. Ha pedig egyéni elképzelések alapján szeretnél örökcsokrot készítettni, akkor írj a boldogzsak@boldogzsak.hu címre.