Virágallergiás a menyasszony?

Van megoldás!

Ugye te sem szeretnél a virágallergia miatt tüsszögni, köhögni, viszketni az esküvődön? Nincs is annál rosszabb, mint amikor az orrodat fújod, miközben a párod örök szerelemről és hűségről tesz fogadalmat. Csókold meg a menyasszonyt - mondja a pap, erre te tüsszentesz egy nagyot! Ugye, milyen rettenetes lenne? Ne hagyd, hogy ebből a rémálomból valóság legyen - pláne a nagy napon, életed egyik legszebb napján!

A virágallergia a menyasszony egyik legalattomosabb ellensége. Apró, piros, viszkető kiütésekkel támad, amelyeket nem lehet hipp-hopp eltüntetni. Elég csak egy-két órán keresztül a virágcsokor közvetlen közelében lenned ahhoz, hogy elviselhetetlenné váljanak a tünetek, égjenek, szúrjanak és kivörösödjenek a szemeit. Nem csupán arról van szó, hogy megkeserítik a napodat a kellemetlen érzések, de a fotókon is látszani fog, hogy ellepték az arcodat és a nyakadat a piros foltok, vörös a szemed és az orrod alja.

Neked nincs virágallergiád? Biztos vagy benne? Elképesztően sokan vannak, akik nem is tudnak róla! Ha veled is előfordult már, hogy pollenszezonban (tavasztól ősz elejéig) kirándulás vagy parkbeli séta alkalmával látszólag indokolatlanul könnyezett a szemed, folyt az orrod, tüsszögtél, égő érzés futott végig a torkodon, akkor egészen biztos, hogy allergiás vagy valamilyen virágporra. Ha a levegőben szabadon szálló pollen ilyen tüneteket idéz elő, képzeld csak el mi fog történni, ha órákon keresztül tartasz az orrod alatt egy csokornyi virágot! (A fotózásra is gondolj, ahol a csokor kötelező kellék!) Ne kockáztass! Válassz örökcsokrot, hogy ne az allergiától könnyezz, hanem a szerelemtől!

A BoldogZsák zsákvászonból készült örökcsokrai 100%-ig allergiamentesek és 100%-ig természetesek. Így garantált a 100% BOLDOGSÁG!

Válassz BoldogZsákot, mondj igent az örökké tartó boldogságra!

Tetszik ez a csokor? Akkor kattints a képre és már viheted is! Vagy KATTINTS IDE és nézd meg a teljes kínálatunkat! Ha egyéni elképzelések alapján szeretnél örökcsokrot rendelni, írj a boldogzsak@boldogzsak.hu címre. Örömmel valósítjuk meg az álmaidat!