Esküvő az ébredő természet színeiben

Van 7+1 érvünk arra, hogy miért TÖKÉLETES ez a szett, ha tavaszi esküvőre készülsz

A BoldogZsák egyik legvidámabb kollekciója a Tavaszi ébredés fantáianevet viseli, amely a kikelet színeien tündököl. A napsárga zsákvászon vidámsággal, melegséggel tölti meg a tavaszi és a nyár eleji esküvőket. Miért tökéletes választás ez a kollekció? Van rá 7+1 érvünk!

1. Az április és a május az év legváltozékonyabb időszaka. Nem tudhatod előre, hogy hűvös, esős, szeles idő lesz-e az esküvőtök napján, vagy pont ellenkezőleg, szinte nyárias kánikula tombol majd. Az élővirágot nagyon megviseli a hirtelen hőmérsékletváltozás és a hatalmas hőingadozás. Lehet, hogy a fotózáson még gyönyörűen pompázik, de mire az oltár elé viszed, biztos, hogy kókadozni kezd. Ha a szertartás után lesz a fotózásotok, a helyzet még rosszabb: az oltárnál még friss és üde, az utána készült képeken viszont hervatag és megviselt. Miért kockáztatnál? Ne tedd ki az élővirágot az időjárás szeszélyeinek! Válassz örökcsokrot, ami még az aranylakodalmatokon sem veszít a frissességéből!

2. Nem az esküvő napján tartjátok a fotózást? Akkor nem is kérdés, hogy örökcsokorra lesz szükséged! Az élővirágcsokrot nagyon sok megpróbáltatás éri a legszebb napon, ide-oda teszed, több ember kezén keresztülmegy, a gyerekek fogdossák és fotózkodnak vele (neadjisten' elejtik!), olykor órákig kell állnia a tűző napon, a felforrósodott kocsiban vagy épp egy hűvös kamrában. Ilyen körülmények között biztos, hogy nem bír ki két napot, de talán még egyet sem. Persze, csináltathatsz két csokrot, de az dupla költség és dupla izgalom! Bármilyen ügyes is a virágosod, nem tud két teljesen egyforma csokrot készíteni. Azért a pénzért, amit a két csokorért fizetsz - amelyek pár napon belül így is, úgy is a kukában végzik -, vehetsz egyetlen örökcsokrot, amely sok-sok év múlva is ugyanolyan szép!

További infók és megrendelés a képre kattintva!

3.  A Tavaszi ébredés fantázianevű csokor a kikelet színeiben tündököl. A napsárga szín melegséget, vidámságot, frissességet, a tavasszal újjáéledő természet szépségét és erejét, az új kezdetet, a közös jövő valamennyi reménységét és gazdagságát szimbolizálja (nem csak anyagi értelemben). Ha rápillantasz a csokorra a sötét, hideg téli estéken, vagy a házasságotok nehezebb szakaszaiban, biztos, hogy melegséggel telik meg a szíved. A csokor bármikor felidézi benned annak a gyönyörű, frissességgel, vidámsággal és reménységgel teli tavaszi napnak az emlékét, amikor örök hűséget és szerelmet fogadtatok egymásnak. 

4. Kézműves műhelyünk alapelve, hogy minden csokor egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. Egyetlen példányban készítjük el, a TE csokrod csakis a TIED, biztosan nem fogsz vele másnál/máshol találkozni. Hiszünk abban, hogy minden menyasszony megérdemli ezt a különleges törődést, s őszintén bízunk abban is, hogy te is olyan menyasszony vagy, aki nem elégszik meg a tömegtermékkel, azoknak az örökcsokroknak a sokaságával, amelyet más szolgáltatók futószalagon gyártanak. Miért választanál olyan csokrot, amelyből TÖBB EZER készül, ha választhatsz olyat is, amilyet CSAK NEKED készítünk az egész világon!

5. Életed párjára is gondoltunk! A szett tartalmaz egy csinos vőlegénykitűzőt is, amely színben és anyagban egyaránt passzol a csokorhoz, így kifejezi az összetartozásotokat! A vőlegénykitűzőt ráadásul AJÁNDÉKBA adjuk a csokor mellé!

6. A csokor az esküvő legkockázatosabb “szereplője”, hiszen nem lehet hónapokkal korábban kiválasztani vagy elpróbálni. A fotózás vagy a szertartás reggelén fogod először megpillantani. Gondoltál már arra, hogy mi lesz, ha nem tetszik? Kicserélik ingyen? Lesz idő újat csináltatni? Lesz elég friss virág egy másik csokorhoz? Túl sok aggodalom ez életed egyik legboldogabb napjára! Rendeld meg a zsákvászon csokrot még ma, és az esküvőd előtti éjszakán nem lesz más dolgod, csak szépre aludni magad!

7. A kollekció kifejezetten illik a falusi udvarban vagy vidéki pajtában, virágmező mellett megrendezett, rusztikus stílusú esküvőkhöz. Képzeld csak el, milyen jól mutatna ez a csokor a kezedben, miközben melletted sárga nárciszok és tulipánok virágzanak. Hiszünk abban, hogy fontos a harmónia, ezért készítettünk a csokorhoz illő gyűrűpárnát, vőlegénykitűzőt és csokortartó üveget is. De abban is hiszünk, hogy az esküvőnek a környezetével is harmóniában kell lennie. Mi sem segíti ezt jobban, mint az ébredő tavasz színeit türköző kollekciónk!

További infók és megrendelés a képre kattintva!

+ 1 A csomag postakész! Ha ma MEGRENDELED, két napon belül biztosan megérkezik!

Ha más méretben vagy színben szeretnél ilyen csokrot, írj a boldogzsak@boldogzsak.hu címre. Örömmel teljesítjük az egyéni elképzeléseidet is.