Legyen az esküvőd Hófehér Varázslat!

Van 8+1 érvünk arra, hogy miért TÖKÉLETES ez a szett, ha téli esküvőre készülsz!

A BoldogZsák egyik legelegánsabb kollekciója a Hófehér varázslat fantázianevet viseli, amit kifejezetten ajánlunk azoknak, akik téli esküvőre készülnek. Miért? 8 érvünk is van erre!

1. Az élővirág könnyen megfázik ebben a zord időben, a zsákvászonból készült örökcsokor viszont 40 év múlva is ugyanilyen frissen pompázik#örökkétartmintazigazszerelem

2. Mivel a hideg nagyon megviseli az élővirágot, lehet, hogy két csokorra lesz szükséged: egy a fotózásra, egy a szertartásra. Bármilyen ügyes is a virágosod, biztosan nem tud két teljesen egyforma csokrot készíteni. Ráadásul télen az élővirágok választéka is szegényesebb. Tényleg amiatt akarsz stresszelni életed legfontosabb napján, hogy kibírja-e a csokrod szertartás és a fotózás megpróbáltatásait?

A megrendeléshez kattints a képre!

3. Ha szerencsétek lesz, vastag, puha hólepel borítja majd a tájat, amihez kiválóan passzol a Hófehér Varázslat fantázianevű örökcsokor, amely hófehér selyemből és hófehér, sűrű szövésű zsákvászonból készült. Ha mégsem kedvez az időjárás, akkor maga a szett teremti meg az esküvőre a varázslatos, télies hangulatot. #aszerelemneknincsszezonja

4. A fehér a menyasszony színe! A csokrot hófehér selyemszalag és organza díszíti, közöttük pedig aprócska fehér gyöngyök csillognak - bármilyen ruhád is legyen, ez a csokor tökéletesen illik hozzá!

További infók a képre kattintva!

5. Életed párjára is gondoltunk: a szett tartalmaz egy csinos vőlegénykitűzőt is, ami a csokor anyagából készült, így kifejezi az összetartozásotokat.

6. Ha megrendeled a csokrot, a vőlegénykitűzőt AJÁNDÉKBA adjuk hozzá!

7. A csokor az esküvő legkockázatosabb "szereplője", hiszen nem lehet hónapokkal korábban kiválasztani vagy elpróbálni. A fotózás vagy a szertartás reggelén fogod először megpillantani. Gondoltál már arra, hogy mi lesz, ha nem tetszik? Kicserélik ingyen? Lesz idő újat csináltatni? Lesz elég friss virág egy másik csokorhoz? Túl sok aggodalom ez életed egyik legboldogabb napjára! Rendeld meg a zsákvászon csokrot még ma, és az esküvőd előtti éjszakán nem lesz más dolgod, csak szépre aludni magad!  #stresszmentesesküvő 

8. A szett minden darabját kézzel (és sok-sok szeretettel) készítettük. EGYEDI, kézműves termékeinknek biztosan nem akad párja sehol.

+ 1. A csomag POSTAKÉSZ! Ha MA megrendeled, két napon belül megérkezik!

Ha más méretben vagy színben szeretnél ilyen csokrot, írj a boldogzsak@boldogzsak.hu címre. Örömmel teljesítjük az egyéni elképzeléseidet is.