Igen! Az Akadémia ugyanis nem csak a praktikus teendők megszervezéséhez nyújt segítséget. A leckékben nagy hangsúlyt fektetünk a lelki és mentális felkészülésre, illetve a stresszoldásra. Tapasztalatból tudjuk, hogy ahogy közeledik a Nagy Nap, a menyasszonyok úgy lesznek egyre feszültebbek és stresszesebbek – még akkor is, ha sikerült kiválasztatniuk a tökéletes szolgáltatókat.

Az esküvő olyan rendkívüli esemény, amelyhez fogható valószínűleg még nem volt és nem is lesz több az életedben. Természetes, hogy szorongsz. Az viszont egyáltalán nem természetes, hogy nem foglalkozol vele. Utólag sokan számolnak be arról, hogy nagyon rossz volt, hogy végig idegeskedték a készülődés időszakát, és még az esküvő napját is, mert így nem tudták igazán élvezni a különleges eseményt.

Ugye nem akarsz azok közé tartozni, akik rossz szájízzel gondolnak vissza az esküvőjükre a sok stressz miatt, amit át kellett élniük? Mi megtanítunk arra, hogy hogyan készülj fel lelkileg is a Nagy Napra, mit tegyél, ha rettegéssel tölt el a gondolat, hogy 80-100 vendég szemei fognak folyamatosan rád szegeződni egész nap, hogyan ürítsd ki a fejedből a nyomasztó gondolatokat és hogyan éld meg a pillanat örömeit!