Mi biztosra megyünk!

Minden kollekcióra 100%-os garanciát vállalunk!

Nálunk minden örökcsokor egyedi, megismételhetetlen, EGYETLEN példányban készül el a Te ízlésednek, vágyaidnak megfelelően! Tudjuk, hogy sok olyan szolgáltató van, aki futószalagon gyártja a teljesen egyforma csokrokat. Mi nem tartozunk közéjük és bízunk abban, hogy te sem tartozol azok közé a menyasszonyok közé, akik megelégszenek a tömegtermékekkel, a tucat-csokrokkal. Miért választanál olyan csokrot, amilyen TÖBB EZER menyasszonynak van, ha választhatsz olyat is, amilyet EGYEDÜL NEKED készítünk az egész világon? Az esküvő rendkívüli esemény az életedben, mi garantáljuk, hogy a csokrod is kivételes lesz!

Igen, egyedi csokrot szeretnék!

Hallottál már arról a hagyományról, miszerint a menyasszonyi csokor a BOLDOGSÁG JELKÉPE? Mi hiszünk abban, hogy az örökcsokor az örökké tartó boldogság záloga, melynek az a feladata, hogy emlékeztessen életed egyik LEGSZEBB napjára. A tervezés és a kivitelezés során nagy hangsúlyt fektetünk a te igényeidre, vágyaidra, ezért minden apró részletet alaposan egyeztetünk, a készítésről pedig fázisfotókat és -videókat küldünk, így nemcsak láthatod, hogy hogyan alakul a csokrod, de biztos lehetsz abban is, hogy OLYAN LESZ, amilyennek MEGÁLMODTAD. Bármikor is pillantasz rá, garantáltan boldogság tölti el a szíved!

Akarom az örökké tartó boldogságot!

A BoldogZsák örökcsokrai garantáltan KIÁLLJÁK az IDŐ PRÓBÁJÁT, akárcsak az igaz szerelem! Az élővirággal ellentétben az örökcsokor nem csak pár napig pompázik, hanem legalább ötven évig vagy még tovább is! Ugye milyen szép lenne, ha az ARANYLAKODALMATOKON is ott lenne veled ugyanaz a csokor, amit az esküvőd napján vittél az oltár elé? Add tovább a lányodnak vagy az unokádnak és teremts vele generációról generációra öröklődő CSALÁDI HAGYOMÁNYT. A zsákvászonból készült örökcsokor nem kopik el és nem fakul meg, készítéséhez különleges technikát használunk, így az apróbb díszítőelemek sem potyognak le róla. Ha mégis, küldd vissza és 50 ÉVIG díjmentesen javítjuk!

Kérem az örökre szóló emléket!

Te is csalódtál már az interneten rendelt termékekben? Előfordult, hogy más volt a színe, mérete, anyaga, formája, mint amit a képek alapján elképzeltél? Sok helyről rendelhetsz örökcsokrot, s bár lehet, hogy a fotón szépnek tűnnek, a minőségükről nem tudsz meggyőződni előre. Ugye te sem szeretnél silány, ragasztónyomokkal teli selyemcsokrot vagy ócska műanyag habrózsát kapni? Ha tőlünk rendelsz, garantáltan NEM ÉRHET CSALÓDÁS, mert anyagmintát küldünk az általad választott zsákvásznakból, hogy ELŐRE LÁTHASD, milyen lesz a rózsák színe, anyaga, tapintása. Ha több szín is tetszik, több mintát is küldünk, csak győzd a válogatást!

Váltsátok valóra az álmaimat!