Minden, amit tudnod kell a BoldogZsákról!

Összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket, amelyek felmerülhetnek benned a rendelés előtt. Ha itt nem kapsz mindenre választ, küldj egy e-mailt a boldogzsak@boldogzsak.hu címre!

Kik vagytok? Mivel foglalkoztok?
Mi az a BoldogZsák?

Röviden: menyasszonyi örökcsokrokat, gyűrűpárnákat, vőlegénykitűzőket, csokortartó üvegeket, üvegasztaldíszeket és egyéb esküvői és lakásdekorációkat készítünk zsákvászonból, csipke, gyöngy, organza és selyem díszítéssel.

Hosszabban: itt olvashatsz arról, hogy pontosan mit is csinálunk, miben hiszünk és hogyan tudjuk szebbé varázsolni életed egyik legfontosabb napját!

 

Hogyan lehet rendelni? 

Két lehetőséged is van:

- választhatsz egyet a már elkészült kollekcióink közül (kivéve, ha azt már valaki más kiválasztotta - ez esetben odaírjuk, hogy "ELKELT", de a fotókat fent hagyjuk, hogy láthasd, milyen stílusú csokrokat készítünk, tudj inspirálódni, ha egyéni elképzelések alapján szeretnél csokrot készíttetni). Ezeknek a fotóit és részletes leírásait láthatod a honlapunkon. Ha megtetszik valamelyik, küldj egy e-mailt a boldogzsak@boldogzsak.hu címre és egyeztetjük a fizetéssel, postázással/átvétellel kapcsolatos részleteket. A már elkészült csokrok postakészek, vagyis legkésőbb egy héten belül a kezedben tarthatod őket. Ezeken a csokrokon, kollekciókon már csak minimális változtatásokat tudunk végrehajtani - ha szeretnéd, adhatunk még hozzá különféle díszítőelemeket (gyöngyöket, csipkét, masnit, selyemszalagot stb.), de elvenni nem tudunk a már ráragasztott elemekből. 

- kérhetsz egyéni elképzelés alapján készített csokrot is. Mi nyitottak vagyunk bármilyen szín-, elrendezés- és formakombinációra, ami illeszkedik a BoldogZsák profiljába. Habrózsából és selyemből nem készítünk csokrokat és a bross- vagy ékszercsokor sem a mi profilunk, a zsákvászonban viszont mi vagyunk a nyerők! Sokféle alapanyagunk van, ezért érdemes küldened egy e-mailt (boldogzsak@boldogzsak.hu) akkor is, ha az elkészült termékeink között nem látsz olyat, amilyet szeretnél. A csokor elkészítése ez esetben 2-3 hetet vesz igénybe (attól függően, hogy mennyire hatékonyan tudjuk egyeztetni az elképzeléseket, illetve, hogy rendelkezésünkre áll-e az általad kért alapanyag). A munkafolyamat során minden apró részletet pontosan egyeztetünk, többször is küldünk fázisfotókat és videókat a készülő csokorról (Skype vagy Messenger videohívás segítségével meg tudjuk mutatni neked, hogy hol tartunk), így láthatod, hogy hogyan alakul és még időben szólhatsz, ha változtatni szeretnél valamin. 

Mennyibe kerülnek a csokrok?

A csokraink ára - a mérettől függően - 18 000 - 26 000 Ft között mozog. 
De nézzük meg egy kicsit konkrétabban is:

  •   A 8 cm átmérőjű hungarocell félgömb alapra készült örökcsokor 18 000 Ft (pl. a Tűzrőlpattant menyecske)
  •   A 12 cm átmérőjű hungarocell félgömb alapra készült örökcsokor 24 000 Ft (pl. a Hófehér varázslat)
  •   A 16 cm átmérőjű hungarocell félgömb alapra készült örökcsokor 26 000 Ft (pl. a Jégvirág)
  •   A csepp alakú, leomló örökcsokor szintén 26 000 Ft-ba kerül (pl. a Krémes puncs)

Ezek fix árak, nem befolyásolja őket a csokrok díszítettsége: akkor is ennyit kell fizetned, ha csak három gyöngyszemmel szeretnéd díszíttetni a csokrod és akkor, ha gyöngyök, csipkék, organza- és selyemszalagok sokaságával akarod felturbózni. 

Minden csokorhoz AJÁNDÉKBA adjuk a színben és anyagban hozzáillő vőlegénykitűzőt!
25 000 Ft feletti rendelés esetén a postaköltséget nem kell fizetned, 25 000 Ft alatti rendelés esetén a Magyar Posta mindenkori aktuális díjszabása az iránymutató. Természetesen van lehetőség személyes átvételre is Budapesten előre egyeztetett helyen és időpontban. 

Miért ilyen drága az örökcsokor?

A drága relatív fogalom, hiszen van, aki a háromszorosát is ki tudná fizetni, de olyan is, aki a negyedét is "horror árnak" tartja.  Ha te is sokallod az árakat, annak valószínűleg az az oka, hogy nem tudod, hogy mit kapsz a pénzedért. Három cikket is írtunk, amelyben bebizonyítjuk, nem az a legfontosabb kérdés, hogy mennyibe kerül a csokor, hanem az, hogy mennyit ér!

Olvasd el a cikkeinket és te is belátod, hogy nem csupán egy örökcsokrot kapsz, hanem:

- egy örökre szóló emléket, hiszen az örökcsokor még az 50. házassági évfordulótokon is ugyanúgy fog pompázni, hogy az esküvőtök napján. (Ha elosztod 50 évre az árat, kiderül, hogy évente csak 300-500 Ft-ot kellene fizetned érte. Ugye, hogy ez nem is olyan sok?)

- egy generációról generációra örökíthető családi hagyományt, hiszen az örökcsokrot továbbadhatod a lányodnak és az unokádnak is, ezzel együtt pedig a boldogságodat is átörökítheted. Az örökcsokorral olyan családi hagyományt teremthetsz, amely átível a generációkon és örökre összeköt titeket.

- egy egyszeri, megismételhetetlen élményt, hiszen minden csokrot EGYETLEN példányban készítünk el, a te csokrod csak a TIED! Mi nem tartozunk azok közé a szolgáltatók közé, akik futószalagon gyártják a teljesen egyforma csokrokat és nagyon bízunk abban, hogy te sem tartozol azok közé a menyasszonyok közé, akik megelégszenek a tömegtermékekkel, a tucat-csokrokkal, ami mindenki másnak van. Miért választanál olyan csokrot, amilyen TÖBB EZER menyasszonynak van, ha választhatsz olyat is, amilyet CSAK NEKED készítünk az EGÉSZ VILÁGON!

Ugye belátod már, hogy az örökcsokornak nem ára van, hanem értéke!

Mekkorák a csokrok?

A legkisebb csokor 8 cm átmérőjű hungarocell félgömb alapra készül - ilyen például a Tűzrőlpattant menyecske -, ideális dobócsokornak vagy koszorúslánycsokornak.

A leggyakrabban 12 cm átmérőjű hungarocell félgömb alapra készítünk csokrokat - ilyen például a Tavaszi ébredés -, ezek egy átlagos méretű menyasszonyi csokornak felelnek meg.

A legnagyobb csokrunk 16 cm átmérőjű hungarocell félgömb alapra készül - ilyen például az Őszi avar -, amely jó választás, ha hatalmas abroncsú hercegnős menyasszonyi ruhád lesz, ami mellett a kisebb csokrok eltörpülnének. 

A gömbcsokrok mellett készítünk különleges csepp alakú, leomló csokrokat is, mint amilyen a Krémes puncs. Ez is 12 cm átmérőjű hungarocell alapra készült, a leomló része pedig 30 cm hosszú. Tökéletes választás a hosszú uszályú, sellő alakú ruhákhoz. 

Természetesen, ha szeretnéd ezektől kisebb vagy nagyobb csokrokat is tudunk készíteni. Egy 6 cm átmérőjű hungarocell alapra készülő csokor tökéletes lehet például a 6 év alatt koszorúslányok számára, egy 20 cm átmérőjű hungarocell alapra készülő csokorból pedig hatalmas, gyönyörű szülőköszöntő csokor lehet.

(Ha többet szeretnél tudni a méretekről, akkor olvasd el EZT A CIKKET, amit azért írtunk, hogy segítsünk a TÖKÉLETES csokor kiválasztásában, ami nem csak színben passzol az esküvőd stílusához, de a személyiségedet is tükrözi!)

Hogyan lehet átvenni a csokrot? Mennyibe kerül a szállítás? Hogyan kell fizetni?

Ha budapesti vagy, akkor van lehetőség személyes átvételre egy előre megbeszélt helyen és időpontban. A fizetésre is ekkor kerül sor a termék és a számla átadását követően.

Ha nem budapesti vagy, akkor postázzuk a terméket. 25 000 Ft feletti rendelés esetén nem kell postaköltséget fizetned, 25 000 Ft alatti rendelés esetén a Magyar Posta mindenkori aktuális díjszabása az iránymutató. A csokor árát előre, bankszámlára történő utalással kell kifizetned, ha az általunk küldött fotók alapján meggyőződtél arról, hogy a termék minden tekintetben megfelel az elvárásaidnak. Az összeg beérkezését követően összekészítjük a csomagod és postázzuk a számlával együtt. 

Vállaltok garanciát a termékre?

Persze, hogy vállalunk, mivel 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy nem fogtok csalódni, ha a BoldogZsákot választjátok! Négy fantasztikus garanciánk is van, melyekről itt olvashatsz részletesen!

(Csak megsúgjuk: a mi kedvencünk az ARANYLAKODALOM garancia, ami azt jelenti, hogy 50 évig díjmentesen javítjuk a csokrot, ha esetleg megsérülne.)

Rusztikus környezetben tartjuk az esküvőnket.
Vállaljátok a teljes dekorációt ebben a stílusban? 

Természetesen! Örömmel készítünk asztal- és teremdekorációt, üveg asztaldíszeket, főasztali díszeket, a főasztal mögötti fali dekorációt, valamint különféle asztali kellékeket, kiegészítőket (asztali futó, szalvétagyűrű, evőeszköztartó, névtábla, asztalszámjelző tábla, köszönetajándékok, vendégkönyv borítót stb.). Ezeknek a nagy része bérelhető, vagyis az esküvő után nem marad a nyakatokon. Írj a boldogzsak@boldogzsak.hu címre és megbeszéljük a részleteket.

Rusztikus környezetben tartjuk a kreatív fotózást/jegyes fotózást. Nagyon jól mutatnának ezek a dekorációk a képeken. Bérelhetőek?

Persze! Bármelyik termékünk - akár a csokrok is - bérelhető a rusztikus stílusú kreatív fotózásokhoz, jegyes fotózáshoz. Írj a boldogzsak@boldogzsak.hu címre és megbeszéljük a részleteket.