Díszített menyasszony-vőlegény poharak

Hogy jobban csússzon az első korty pezsgő az ifjú házasoknak!

A stílusosan díszített esküvői pezsgőspoharak különleges kiegészítői a NAGY napnak! Nem pusztán csak a dekoráció szempontjából van szerepük, hanem valóban szükségetek lesz rájuk, hiszen többször is koccintani fogtok egymással, a tanúkkal, az örömszülőkkel és a násznép tagjaival az esküvő során. Pezsgővel kínálnak titeket a polgári szertartás végén, ami nagyon fontos része a ceremóniának, hiszen tulajdonképpen ez az első dolog (a hitvesi csókot nem számítva), amelyet férjként és feleségként csináltok - isztok a nagy nap örömére, az egészségetekre, a szerelmetekre, a hosszú és boldog házasságotokra. Ugye, nektek sem mindegy, hogy a házasságkötőterem hagyományos, egyszerű, dísztelen poharaiból hörpintitek fel az első korty hitvesi pezsgőt (amiből előttetek már több ezren ittak), vagy olyan egyedi, direkt nektek tervezett és készített poharakból, amelyek stílusban és designban egyaránt passzolnak a rendkívüli nap emelkedett hangulatához és a személyiségetekhez?

Apróságnak tűnhet, pláne az olyan nagy jelentőségű dolgok mellett, mint a menyasszonyi ruha, a rendezvényhelyszín, a torta vagy a gyűrűk, de hidd el, hosszútávon nagyon fontos szerepük lesz ezeknek a díszített pezsgőspoharaknak az életetekben. Vegyük csak sorra, hogy miért!

Mennyi ideig tart, amíg minden apró részletet megtervezel és leszervezel az esküvődre? Mekkora összeget költesz arra, hogy minden tökéletes legyen? Na, és mit gondolsz, mi marad meg belőle a nagy nap után? Eláruljuk: nem sok minden. Persze, ott lesznek a képek és a videófelvételek, amiket bármikor nézegethetsz, ott feszül a gyűrű az ujjad körül, ami örökre emlékeztet arra, hogy tartozol valakihez, ám ezeken kívül alig marad bármi más. A ruhát visszaviszed a szalonba, vagy bezsúfolod a szekrény mélyére, majd pár évvel később (amikor már nem fér a gyerekruhák mellett) áron alul eladod, a csokrod elhervad (hacsak nem választasz örökcsokrot!), a tortát szinte azonnal felfalja a násznép, a sminked lemosod másnap reggel és a hajad is kirúgja a hullámokat egy héten belül.

❤ Mi az, ami az emlékeken kívül is megmarad?

❤ Mi az, amit bármikor a kezedbe foghatsz?

❤  Mi az, amit kitehetsz a nappalitokba, hogy díszítse a közös otthonotokat?

❤  Mi az, aminek a csodájára fognak járni a vendégeitek?

❤  Mi az, ami bármikor felidézi benned a legszebb nap emlékét?

❤ Mi az, amit boldogan mutogathatsz a gyerekeidnek, sőt, akár az unokáidnak is?

❤ Mi az, ami minden évben beragyogja a házassági évfordulótokat?

❤ Mi az, ami 50 év múlva, az Aranylakodalmatokon is ott lesz veletek?

 Hát persze, hogy a díszített menyasszony-vőlegény poharak! 

Jelenleg három pezsgőspohárszettünk van készleten (ezeket láthatod az alábbi fotókon), de szívesen készítünk poharakat egyéni elképzelések alapján is. Sőt, ha szeretnéd, akkor pont olyan poharakat készítünk, amilyenek ti vagytok. Küldj egy képet a menyasszonyi ruhádról és/vagy írd meg, hogy milyen különleges ismertetőjegyeitek vannak és mi igyekszünk azokat beledolgozni a poharak "ruhájába". 

 

Ezt a kedves kis csokornyakkendős és tüllszoknyás pohárpárost kifejezetten ajánljuk a rusztikus vagy vintage stílus és a jó értelemben vett paraszti romantika kedvelőinek. Ha az esküvőt a természetben, egy hangulatos tó partján, egy aranyló búzatábla közelében, egy falusi parasztudvarban vagy egy romantikus hegyvidéki kolostor romjai között tartjátok, akkor tökéletesen passzolni fognak a környezethez. Különlegességük az egyszerűségükben, visszafogottságukban, természetességükben rejlik. (Kattints a képre és nagyobb méretben is láthatod.)

 

Ez a pohárszett tökéletes kiegészítője lehet azoknak az elegáns esküvőknek, melyeknek dekorációjában a selyem és a kristályos csillogás dominál. Jó választás lehet akkor is, ha te is olyan hatalmas abroncsos, hercegnős ruhát fogsz viselni, mint amilyet a menyasszony-pohár "öltött magára". Képzeld csak el, milyen jól mutatsz a fotókon: gyönyörű menyasszonyi ruhában, egy gyönyörű menyasszonyi ruhába öltöztetett pohárral a kezedben! A vőlegényedről nem is beszélve! (Nagyobb méretért kattints a képre!)

 

Két fél = EGY EGÉSZ! Ha alaposan megfigyeled, láthatod, hogy a poharakat díszítő rózsák egy szívet formálnak, ezáltal pedig kifejezi a szerelmesek egyesülését, összetartozását, illetve magát a házasságkötést is. Ez életetek legszebb, legromantikusabb napja, az a nap, amikor minden a szerelemről szól és amikor a romantikát nem lehet "túltolni". Ezek a bájosan romantikus poharak nem csak az esküvőtök hangulatát fogják emelni, de a közös családi otthonnak is különleges díszei lesznek. Biztos, hogy csodájára járnak majd a vendégek! (Nagyobb méretért kattints a képre!)

Mit kapsz, ha díszített pezsgőspoharakat választasz?

❤ egy különleges, egyedi tervezésű kiegészítőt, ami nem csak praktikus, de nagyon jól mutat majd a képeken is (akár már a kreatív fotózáson is használhatjátok kellékként)

❤  kézzel fogható emléket az esküvődről, ami bármikor felidézheti benned a nagy nap örömeit, boldogságát, amit boldogan mutogathatsz a gyerekeidnek, unokáidnak - sőt, akár tovább is adhatod nekik az esküvőjük alkalmából

❤ egy stílusos dekorációt a közös otthonotokba, amire biztos, hogy mindenki felfigyel majd

❤ egy sajátos "időkapszulát", aminek az 50. házassági évfordulótokon fogsz igazán örülni. Képzeld csak el, hogy milyen szép lenne, ha az Aranylakodalmatokon is azokból a poharakból innátok a pezsgőt, amelyekkel az esküvőtökön koccintottatok.

❤ egy rendkívüli családi hagyományt - igyatok pezsgőt a család minden fontos eseményén, ünnepén ezekből a poharakból, legyen szó a házassági évfordulóról, a gyerekek születéséről vagy születésnapjáról, ballagásról vagy diplomaosztóról.

Ugye, te is látod már, hogy nem az a fontos, hogy mennyibe kerülnek a poharak, hanem az, hogy MENNYIT ÉRNEK?!