DÍSZÍTETT MENYASSZONY-VŐLEGÉNY ÜVEGEK

Szerezd be a rusztikus esküvők legkülönlegesebb kiegészítőit!

Elárulunk egy kulisszatitkot! 2018 első felében a díszített menyasszony-vőlegény üvegek voltak a BoldogZsák – egy zsáknyi boldogság legnépszerűbb termékei! Nagyon sokan kerestek meg minket és kérték ezeket a különleges, egyedi, kreatív, sehol máshol nem kapható üvegeket az esküvőjükre. Volt, akinek pontos elképzelése volt arról, hogy milyen célra szeretné ezeket az üvegeket és olyan is volt, aki elképzelni sem tudta, hogy mire lehet jó, de abban biztos volt, hogy szüksége van rá. Az alábbiakban szeretnénk segíti azoknak, akik bizonytalanok az üvegek felhasználását illetően, vagyis választ adunk arra a kérdésre, hogy

milyen célból érdemes díszített menyasszony-vőlegény üveget választani!

A TÖKÉLETES SZÜLŐKÖSZÖNTŐ AJÁNDÉK

Főleg az örömapák számára!

A szülőköszöntés a polgári szertartás egyik legmeghatóbb része. A friss házasok, mielőtt megteszik az első lépéseket a közös életük útján, megköszönik a szüleiknek azt a sok-sok gondoskodást, támogatást és szeretetet, amellyel felnevelték őket. Ugye te sem szeretnéd kiszúrni a szüleid szemét valamilyen olcsó, közhelyes tucat-ajándékkal? Lehet, hogy jó ötletnek tűnik egy borosüveg, amire rágravíroztatod a “köszönöm, hogy felneveltél” szöveget, vagy egy táblácska, rajta a “tegnap még menyasszony/vőlegény, ma már feleség/férj, de örökre a te kisfiad/kislányod” felirat, de tudod, hogy HÁNYAN ADNAK ilyen SABLONOS ajándékot a szüleiknek?

Csak 2018 májusában több mint 100 (!!) olyan posztot láttunk az esküvői csoportokban a Facebookon, amelyek arról szóltak, hogy a menyasszonyok és a vőlegények ezekkel a roppant “egyedi” ajándékokkal akarják meglepni a szüleiket. 

Na és vajon arra fel vagy-e készülve, hogy rengeteg olyan szüleid korabeli vendég lesz az esküvődön, akik maguk is ugyanilyen tucat-ajándékot kaptak a gyerekeiktől az esküvőjükön? Biztosra veheted, hogy lesz köztük olyan is, aki a legmeghittebb pillanatban jó hangosan elkiáltja magát: “jaj, én is pont ilyet kaptam a kislányomtól/kisfiamtól”, “nekem is pont ilyen van otthon”. A te szüleidnek még meghatódni sem lesz idejük, mire rájönnek, hogy egy csepp energiát fordítottál arra, hogy valami igazán EGYEDI, KÜLÖNLEGES, KREATÍV és legfőképp SZEMÉLYRE SZÓLÓ ajándékkal lepd meg őket, hanem csak “megúszósra vetted a figurát”, és kiválasztottad azt a szülőköszöntő ajándékot, amit a párok 90%-a! 

Ha tényleg különleges a kapcsolatod a szüleiddel és valóban hálás vagy nekik a gondoskodásért és a szeretetért, akkor fejezd ki ezt méltóképpen! Válassz olyan ajándékot, amely VALÓBAN EGYEDI és örökre emlékeztetheti őket arra a pillanatra, amikor a kislányukból feleség, a kisfiúkból férj lett!

Lepd meg a szüleidet díszített menyasszony-vőlegény üveggel

- ha nem akarsz tucat-ajándékokat adni

- ha nem akarsz virágcsokrot adni, amit három nap múlva kidobnak a kukába

- ha nem szeretik az alkoholt (de akkor is jó ötlet, ha szeretik – meg tudjuk úgy csinálni az üvegeket, hogy ki lehessen bontani és vissza lehessen zárni

- ha kényelmetlenül érzik magukat amiatt, hogy a násznép előtt sírniuk kell (ez az ajándék inkább kreatív és humoros, mintsem megható

- ha azt akarod, hogy örökre emlékezzenek erre a napra – ha szeretnéd, el tudjuk készíteni az ifjú pár “kicsinyített mását”, küldj egy fotót a menyasszonyi ruháról és a vőlegény öltönyéről és mi pontosan úgy díszítjük fel az üvegeket, hogy azok hasonlítsanak rátok

- ha nem akarod, hogy az ajándékod néhány év múlva a szekrény mélyére kerüljön. Ne legyenek illúzióid, a sablonos tucat-ajándékok előbb-utóbb így végzik. Lehet, hogy az esküvőn még meghatódnak a szüleid, egy “Örökké a te kislányod maradok” feliratot tartalmazó képkerettől, de ne feledd, az esküvő egyébként is egy érzelmileg túltelített helyzet, lehet, hogy Édesanyád akkor is sírva fakadna, ha egy rozsdás szeget adnál neki. Idővel azonban rájönnek, hogy semmi különleges nincs az ajándékban, ami miatt érdemes lenne kibiggyeszteni a komódra a nappali közepén. Sőt, egyre több baráti házaspár fog felkiáltani a “különleges” ajándék láttán: “nahát, én is pont ilyet kaptam a gyerekemtől”, ami miatt inkább kínos lesz közszemlére tenni. Az egyedileg díszített menyasszony-vőlegény üvegeknek viszont biztosan nem akad párja, ékes dísze lesz az otthonuknak és sorra zsebelik majd be érte a dicséreteket! 

Kattints a képre (vagy IDE) és tudj meg még több részletet arról, hogy miért TÖKÉLETES ajándék egy díszített menyasszony-vőlegény üveg az örömszülők – főleg az örömapa – számára!

A TÖKÉLETES ANYÓS-APÓS KÖSZÖNTŐ AJÁNDÉK

Amely kifejezi a két család egyesülését!

Manapság már nem csak a szülők köszöntése a divat, az ifjú pár ugyanis egyre gyakrabban ajándékozza meg az újdonsült anyósát és apósát is valamivel. Ez a kedves gesztus alkalmas lehet annak kifejezésére, hogy mennyire hálásak vagytok a párotok szüleinek, amiért ilyen csodálatos nőt/férfit neveltek a gyermekükből. Olyannyira gyakorivá vált az anyósok-apósok köszöntése, hogy már erre is vannak sablon-ajándékok. Nem fogod kitalálni: úgy szaporodnak a “köszönöm, hogy felnevelted a férjem/feleségem” táblácskák, párnácskák, képecskék, gravírozott üvegek stb, mint a gaz. Tényleg egy közhelyes ajándékkal akarod elnyerni az újdonsült anyósod-apósod jóindulatát és szeretetét? 

Vagy inkább választasz egy olyan ajándékot, amely jelképezi a családok bővülését és a két család egyesülését, összetartozását?

Norbi és a menyasszonya különleges módját választotta a szülők megajándékozásának: Norbi ezt a csodaszép menyasszonyüveget ajándékozta az Édesapjának, a menyasszonya pedig ezzel az elegáns vőlegényüveggel lepte meg az Édesanyját.

Ezzel mindketten azt fejezték ki a szüleik számára: nem csak, hogy nem veszítették el a gyermekeiket, hanem kaptak mellé az új fiút/lányt is!

Mindkét üveg a Blue Nun kiváló, önmagában is impozáns kivitelezésű Gold Editon pezsgőjét rejtette, amely méltó ahhoz, hogy a két család egyesülését és összetartozását megünnepeljék!

Bármilyen kombinációban kérheted az üvegeket: megajándékozhatod az anyósod vagy az apósod egy-egy üveggel, de akár mindkét örömszülő pár kaphat egyet a menyasszony-vőlegényüveg párból, ami azt jelképezi, hogy mindkét családnál otthonra találnak a szerelmesek.

A TÖKÉLETES NÁSZAJÁNDÉK

Amelynek biztosan örül az ifjú pár!

A megfelelő nászajándék kiválasztása is gyakran okoz kemény fejtöréseket a násznépnek! Az ifjú pár gyakran mellékel egy listát a meghívóhoz a preferált ajándékokról, de az is előfordul, hogy azt mondják: megvan mindenük, ezért csak egyetlen dolgot szeretnének, egy pénzzel teli borítékot. A pár kérését illik tiszteletben tartani, de ha igazán közel állnak hozzád a friss házasok, nyugodtan gondolkodhatsz valami SZEMÉLYRE SZABOTT meglepetésben is (a pénz vagy az általuk kért ajándék mellett, természetesen). 

Adj egy díszített menyasszony-vőlegényüveget nászajándékba, és garantáltan mosolyt csalsz az arcukra! Választhatsz akár itallal megtöltött üvegeket is, hogy legyen mivel koccintani a házasságkötésük vagy esetleg később, a házassági évfordulójuk alkalmából! Lehetne ez egy különleges “időkapszula”, melyet azért adsz, hogy méltóan ünnepelhessék meg az ARANYLAKODALMUKATMert, hogy ezek az üvegek garantáltan kiállják az idő próbáját, akárcsak az IGAZ SZERELEM. Ha mégsem, akkor érvényesítheted az Aranylakodalom-garanciánkat

 

A TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐ

A kreatív fotózások ékessége, a főasztal egyik legszebb dísze!

Végül, de nem utolsó sorban, tökéletes esküvői kiegészítő is lehet ezekből az üvegekből – különösen, ha rusztikus környezetben tartjátok a kreatív fotózást, a szertartást és a fogadást. Ha a szabadban, egy búzatábla közepén, egy mezei virágokkal teli réten, szalmabálák között, egy falusi parasztudvarban, egy hatalmas pajtában stb. tartjátok a fotózást és/vagy az esküvőt, ezek szinte KÖTELEZŐ dekorelemek. A díszített menyasszony-vőlegény üvegek különleges hangulatot csempésznek az esküvői fotókba és ékes díszei lehetnek a főasztalnak is. (A képekre kattintva megnézheted nagyobb méretben is!)