ZSÁKVÁSZON SZÍVECSKÉK

Minden alkalomra, amikor a SZERETET a főszereplő!

Talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a BoldogZsák legtüneményesebb termékei a zsákvászonból készült, csipkével, gyöngyökkel és apró rózsákkal díszített szívecskék, melyeknek mindegyike egyedi tervezésű és kézzel készített. Különlegességük abban rejlik, hogy csak EGYETLEN darab készül belőlük, így igazán kivételesnek érezheti magát az, aki kapja. 

Milyen alkalomból érdemes szerető szívecskét választanod? Vegyük sorra az összeset!

A TÖKÉLETES GYŰRŰPÁRNA

Az örökké tartó szerelem szimbóluma

Sokféle gyűrűpárna létezik – nekünk is van egy gazdag kínálatunk a “hagyományosabb” négyzet vagy téglalap alakú párnákból -, de talán a szív alakúak illenek a legjobban a Nagy Nap romantikus hangulatához, hiszen kifejezik a szerelem kiteljesedését. A gyűrűpárna nem csak praktikus kellék az esküvőn, hanem szimbolikus jelentősége is van: a hagyomány szerint azért visszük párnán a gyűrűket az oltár elé, hogy “előre kipihenjék az egész életen át tartó munkájukat”Ehhez a komoly feladathoz egy igazán rendkívüli gyűrűpárna dukál, nem gondolod? Olyan, amilyen senki másnak nincs, amilyet KIZÁRÓLAG NEKED készítünk az egész világon! 

A tucatnyi egyforma, sablonos, fantáziátlan gyűrűpárna HELYETT válassz egyedi tervezésű különlegességet, amely illik a szertartás stílusához és a személyiségedhez is! 

Gondolj csak bele, ahhoz képest, hogy milyen hosszasan tervezgeted az esküvőd minden apró részletét és milyen sokat költesz rá, alig marad meg belőle valami, ami kézzel fogható. A ruhát visszaviszed a szalonba (vagy eladod), a tortát elpusztítja a násznép, a dekorációt lebontják és a sminked is lemosod másnap hajnalban. Marad egy gyűrű az ujjad körül és pár tucat fénykép, amit nézegethetsz.

A gyűrűpárna viszont egy életre szóló emlék, amely ékes dísze lehet a közös otthonotoknak. Bármikor a kezedbe foghatod, felidézheti benned a Nagy Nap örömeit. (Kattints a képekre és nézd meg őket nagyobb méretben is.)

"Megérkezett a szívecskénk, imádjuk! 🙂 Lehetséges, hogy gyűrűpárnaként fog szolgálni a kis gyönyörűség! Köszönjük szépen és további sikeres munkát kívánunk, nagyon szépen dolgoztok! Puszi: Kriszti és Marci"

 

Ráadásul: a gyűrűpárnát továbbadhatod a lányodnak is, így akár teremthetsz vele egy generációról generációra öröklődő családi hagyományt. Ugye milyen szívmelengető lenne, ha a te gyűrűpárnádon vinnék a gyűrűket a lányod/fiad, unokád, dédunokád és az összes leszármazottad esküvőjén is? 

A szív alakú gyűrűpárnák kétféle méretben készülnek. A kisebbek 12-14 cm-esek, a nagyobbak 17-18 cm-esek. Az oldalon látható szívecskék mindegyike EGYEDI, kézműves, egyetlen példányban készül a menyasszony ízlésének, elképzeléseinek megfelelően. Az "ELKELT" feliratú párnák már a boldog tulajdonosaiknál vannak, ugyanilyeneket nem készítünk még egyszer (tudj meg többet az EGYEDISÉG GARANCIÁRÓL), de ha írsz nekünk a boldogzsak@boldogzsak.hu címre, segítünk megtalálni a hozzád leginkább illő gyűrűpárnát!

A TÖKÉLETES SZÜLŐKÖSZÖNTŐ AJÁNDÉK

Ami könnyeket csalogat az örömanya szemébe

A szülőköszöntés a polgári szertartás egyik legmeghatóbb része. A friss házasok, mielőtt megteszik az első lépéseket a közös életük útján, megköszönik a szüleiknek azt a sok-sok gondoskodást, támogatást és szeretetet, amellyel felnevelték őket. Ugye te sem szeretnéd kiszúrni az Édesanyád szemét valamilyen közhelyes tucat-ajándékkal, például egy csokor virággal?

A virágcsokor sokak számára tűnik jó választásnak, sőt valószínű, hogy ez az egyik leggyakoribb szülőköszöntő ajándék. A menyasszonyok többsége azt gondolja, hogy ilyenkor virágot "KELL" adni az Édesanyáknak. Tisztázzunk valamit! Az esküvőszervezés során nincs olyan, hogy "KELL". Ha a te Édesanyádnak egy kézzel készített rajz okozná a legnagyobb örömet, akkor rajzolj neki és ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond vagy mások szerint mi a "szokás". Tudnod kell, hogy mások azért adnak virágot az Édesanyjuknak, mert NINCS JOBB ÖTLETÜK vagy nem tartják őt annyira fontosnak, hogy valódi örömet szerezzenek neki. (Kattints a képre és nézd meg nagyobb méretben is!)

Ha szeretnéd, hogy Édesanyád számára is igazán különleges legyen a Nagy Nap, nem adhatsz neki olyasmit, amit megkaphat bármelyik Anyák Napján vagy akár a névnapján, születésnapján is.

"Tegnap sikerült átvennem a szívecskét! Egyelőre én vagyok a tulajdonosa, de majd anyukám fogja megkapni! Nagyon szépen köszönöm, nagyon tetszik! Helga"

Anyukád éppúgy készül az esküvődre, mint te, ez a nap számára is kivételes, hiszen csak egyszer megy férjhez/nősül meg a gyermeke -remélhetőleg. Köszönd meg a szeretetét és a gondoskodását egy olyan ajándékkal, amitől különlegesnek érezheti magát és amit egész életében őrizgethet az éjjeli szekrényén ahelyett, hogy két nappal később a kukába dobná, mint az elszáradt virágcsokrot. Hidd el, hálás lesz érte!

Ha egyedi zsákvászon szívecskével leped meg, biztosan kivételesnek fogja érezni magát, hiszen olyan ajándékot kap, ami KIZÁRÓLAG NEKI készül az egész világon! Senki másnak nem lesz ilyen szívecskéje, csak a Te Édesanyádnak! Az "ELKELT" feliratú szívecske, már boldoggá tett egy Édesanyát, de ha írsz nekünk (boldogzsak@boldogzsak.hu), segítünk megtalálni azt a szívecskét, ami örömet okozhat a Te Édesanyádnak is!

A TÖKÉLETES ANYÁK NAPI AJÁNDÉK

Amitől Édesanyád igazán különlegesnek érezheti magát

Hányszor fordult elő veled, hogy “kamu” ajándékot adtál Édesanyádnak Anyák napjára? Az utolsó pillanatban beszaladtál a legközelebbi virágboltba és felkaptál egy cserép virágot vagy vettél egy bonbont útközben a benzinkúton? És közben persze megígérted magadnak, hogy jövőre majd megleped valami különlegességgel, olyasmivel, aminek igazán örülne. 

Sablonos tucatajándékokat az év bármelyik napján adhatsz neki, de a világ egyik legszebb ünnepére érdemes valami különlegességgel készülnöd, amitől ő is különlegesnek érezheti magát!
 
Emlékszel még, hogy melyik ajándékodnak örült a legjobban? Valószínűleg nem. De kérdezd csak meg őt! Biztosan azt mondaná, hogy az egyik óvodáskori rajzodnak vagy egy kézzel barkácsolt, esetlen kis asztali dekorációnak, amit az iskolai napköziben készítettél neki. Az Édesanyád mindennek örül, amit tőled kap, de leginkább azok az ajándékok melengetik a szívét, amelyek meghitt, szép emlékeket idéznek fel benne és amelyekből érezheti, hogy mennyire szereted. 

Milyen a tökéletes anyák napi ajándék?

Olyan, amilyet nem árulnak bármelyik boltban.

Olyan, amilyet nem kaphat senki más, csak a te Édesanyád.

Olyan, amilyet egész életében szeretettel őrizgethet.

Olyan, mint az anyai szeretet: egyedülálló, semmihez sem hasonlítható.

Persze, nem csak anyák napján lepheted meg valami különlegességgel, választhatsz neki egy szerető szívecskét a születésnapjára, a névnapjára vagy akár házassági évfordulós ajándékként is!

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK PEDAGÓGUSOKNAK

Ha szeretnéd, hogy 20 év múlva is meleg szívvel gondoljon vissza a gyermekedre

Mit gondolsz, hány csokor virágot és hány tábla csokit kapnak évente a pedagógusok, óvónénik, bölcsődei gondozónők? Én dolgoztam bölcsődében, úgyhogy tapasztalatból mondhatom: sokkal többet, mint amennyinek örülni lehet! Persze, jól esik a csoki (pláne, ha valami különlegesség, amire a hétköznapokon ritkán áldoz az ember), na, de nem ipari mennyiségben! Két csoportnyi bölcsődés annyi virággal halmozott el egyetlen ballagáson, amennyit képtelenség volt hazacipelni - és felesleges is, hiszen úgyis elhervadtak pár napon belül!

Ritkán ugyan, de előfordult, hogy a kreatívabb szülők megleptek minket valamilyen kézzel készített aprósággal (olykor még a gyerekek is segítettek benne). Ezeket a mai napig úgy őrzöm, mintha kincsek lennének, mert tudom, hogy szeretettel és gondoskodással készítették őket. Ahelyett, hogy választottak volna egy sablonos tucatajándékot, időt és energiát fordítottak arra, hogy kitalálják, mivel szerezhetnek nekem valódi örömet. Ezekre a gyerekekre és a szüleikre még most, sok-sok év távlatából is szeretettel emlékszem, valahányszor rápillantok az ajándékaikra.

Ha te is szeretnéd, hogy a gyermeked gondozónénije, óvónénije, tanárnénije meleg szívvel gondoljon rátok, lepd meg őt valami különlegességgel, ami biztos, hogy nem végzi a kukában pár nap múlva vagy a szekrény mélyében a többi hasonló tucatajándék mellett. A zsákvászon szívecske alig drágább mint egy csokor virág és egy márkás bonbon, de mégis sokkal értékesebb, hiszen egy életen át emlékeztetni fogja a pedagógust a gyermekedre! 

A szerető szívecskékkel kifejezheted a pedagógusnak a háládat, amiért gondoskodott a gyermekedről, nevelte, tanította és szeretgette őt, mintha csak a sajátja lenne!

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK

Annak, akinek már megvan mindene

Az ajándékozás – bármi is legyen az alkalom – általában szeretettel teli, szívet melengető aktus, amely erősíti a kapcsolatot a két fél között. De valljuk be őszintén: néha teher is tud lenni, pláne, amikor olyasvalakinek kell ajándékot adni, akinek megvan mindene. Ilyenkor az ajándék keresgélés valóságos rémálommá válik: napokig járod a boltokat vagy böngészed a netet, de nem találsz semmit, aminek örülne vagy a hasznát vehetné. Végül megveszel egy közhelyes bögrét, rajta a “te vagy a legjobb barátom/kollégám/unokatesóm” felirattal – s azzal nyugtatod magad, hogy a bögre fogyóeszköz, tehát biztosan szüksége lesz rá előbb-utóbb, a felirat pedig akár igaz is lehet(ne). 

Ha már amúgy is csak egy jelképes apróságot adsz, adj olyasmit, amit nem lehet kapni minden utcasarki ajándékárus bódéjában! Adj olyasmit, aminek története van és meséld is el, amikor átadod: "ebből a szívecskéből EGYETLEN darab készült az EGÉSZ VILÁGON, direkt NEKED készíttettem, hogy örökre emlékezz rá, különleges vagy számomra!"

Hidd el, ezerszer hatásosabb, ha ezt mondod és adsz hozzá egy egyedi szívecskét, mintha veszel egy futószalagon gyártott bögrét, törölközőt vagy képkeretet, ami ott lapul legalább tíz-húszezer másik ember szekrényének mélyén is - hiszen a porfogó ajándékokat idővel mindenki bezsúfolja egy dobozba. 

Bármi is legyen az alkalom, a zsákvászon szívecskékkel nem lehet mellélőni, hiszen egyediek, különlegesek, akárcsak az a személy, akit megajándékozol velük! (A képekre kattintva megnézheted őket nagyobb méretben is!)