Sok szeretettel köszöntünk a BoldogZsák oldalán!

Mit szólnál hozzá, ha a hagyományos bemutatkozás helyett inkább arról mesélnénk egy kicsit, hogy miért pont ezt a nevet választottuk magunknak, vagyis, hogy mit jelent a BoldogZsák?

Kézműves műhelyünk legfontosabb alapanyaga a zsákvászon. Ebből készítjük a menyasszonyi örökcsokrokat, a dobócsokrokat, a szülőköszöntő csokrokat, a gyűrűpárnákat és a vőlegénykitűzőket, de ezt használjuk a csokortartó üvegek díszítéséhez, az üvegasztaldíszekhez, a főasztaldíszekhez és egyéb esküvői kellékekhez, dekorációkhoz is. Magától értetődött tehát, hogy a “zsák” szócskát belefoglaljuk a nevünkbe is. Így ti is meg tudtok minket különböztetni a selyem-, szatén-, habrózsa- vagy papírcsokrokat készítő kézművesek sokaságától. Büszkén mondhatjuk ugyanis: Magyarországon mi vagyunk az ELSŐK és ezidáig az EGYETLENEK, akik kizárólag zsákvászonból készítenek örökcsokrokat!

A zsákvászon a természetes egyszerűséget képviseli. A boldogság szintén természetes, egyszerű dolgokon múlik: a szerelmünk ölelésén, egy ismeretlen ember kedves mosolyán, egy gyermek nevetésén. Ahogyan a boldogság, úgy a zsákvászon sem hivalkodó, nincs szüksége drága kiegészítőkre, csillogó díszítésre, giccses cicomára. Elegendő néhány apró gyöngyszem vagy egy szépen horgolt csipkeszalag ahhoz, hogy a zsákvászon örökcsokor felidézze a jó értelemben vett paraszti romantika valamennyi szépségét és báját. A zsákvászon mindemellett a népi-falusi kultúra tradicionális értékeit is képviseli, melyek az emberi élet legfontosabb, legalapvetőbb értékei: hiányukban aligha remélhető boldogság.

A hagyomány szerint a menyasszonyi csokor jelentése: boldogság. Nincs is annál szívszorítóbb, amikor végig kell nézni azt, ahogyan a boldogság szimbóluma elszárad, elhervad, az enyészet martalékává válik. Hiszünk abban, hogy a boldogság csokra nem végezheti a kukában az esküvő után pár nappal. A zsákvászonból készült örökcsokor nem csak jelképezi, de őrzi is a boldogságotokat MINDÖRÖKRE! Mivel a zsákvászon kifejezetten időtálló anyag, szinte garantált, hogy a csokor 50 év múlva is ugyanolyan gyönyörű színekben pompázik majd, mint életetek nagy napján (ha mégsem így lenne, akkor érvényesítheted az Aranylakodalom garanciánkat!). Így akár a lányodnak is továbbadhatod a csokrod, megajándékozhatod őt a boldogságoddal és egy generációról generációra ívelő családi hagyományt teremthetsz!

Mi biztosra megyünk! 100%-os garanciát vállalunk minden kollekcióra! Kattints a képre és tudj meg többet a négy fantasztikus garanciánkról!

Menyasszonyi örökcsokor kollekcióink, kiegészítőink minden egyes darabját kézzel és sok-sok szeretettel készítjük. Bízunk abban, hogy nektek is olyan hatalmas boldogságot tudunk szerezni ezekkel a csodákkal, amilyen boldogságot jelent számunkra az, hogy készíthetjük őket.

Ha BoldogZsákot választasz,
igent mondasz az örökké tartó boldogságra!

 

Ha kérdésed van, írj a boldogzsak@boldogzsak.hu címre! Leveledre 24 órán belül válaszolunk!