MITŐL STRESSZELNEK A LEGJOBBAN A MENYASSZONYOK?

A MEGBÍZHATATLAN SZOLGÁLTATÓKTÓL

Akik az utolsó pillanatban lemondják az esküvőt, szó nélkül eltűnnek, becsapják és cserben hagyják a menyasszonyokat, indokolatlanul megemelik az árakat, amatőr és hanyag munkát végeznek és ezzel teljesen tönkreteszik életük legszebb napját.

A HORROR
ÁRAKTÓL

Attól, hogy évekig kell spórolniuk, ha olyan esküvőt szeretnének, amilyet kislánykorukban megálmodtak és végül még így is le kell mondaniuk néhány dologról, mert az árak hirtelen a csillagos egekbe szöknek, ha kiejtik a "varázsszót": esküvő.

"A MINDEN LÉBEN KÉT
KANÁL" ROKONSÁGTÓL

Akik folyamatosan beleszólnak a szervezésbe, bírálják a menyasszony döntéseit, és még az érzelmi zsarolástól sem rettennek vissza, hogy rákényszerítsék a párra mindazt, amit szerintük ILLIK, KELL vagy SZOKÁS csinálni, viselni, enni stb. egy esküvőn. 

A HASZNAVEHETETLEN VŐLEGÉNYTŐL

Aki egyáltalán nem segít a szervezésben, folyton csak azt hajtogatja, hogy "ráérünk még", "nekem mindegy, döntsd el te", vagy: "ami neked jó, nekem is jó". Sőt, még arra is megkér, hogy szervezd úgy az esküvőt, hogy ne ő legyen a középpontban. 

AZ ESKÜVŐI
KATASZTRÓFÁKTÓL

Attól, hogy nem tudnak mindent kézben tartani, az utolsó pillanatban elromlik vagy tönkremegy valami, teljesen újra kell szervezni az ültetési rendet, a rokonság hatalmas balhét csap a vacsora közepén, életük legszebb napja pedig totális katasztrófává válik.

A ZAVARBA EJTŐEN
NAGY FELHAJTÁSTÓL

Attól, hogy minden szem rájuk fog szegeződni, mindenki róluk fog beszélni, bájcsevegést kell folytatni mindenki. Egy introvertált menyasszony számára valóságos rémálom, hogy közel 24 órán keresztül folyamatosan a figyelem középpontjában kell lennie.

Nem csoda, hogy a legtöbb menyasszony:

⛔ folyamatosan rettegő és stresszelő

⛔ sírógörcsökkel és rémálmokkal küzdő

⛔ az idegösszeroppanás szélére kerülő

MENYASZÖRNNYÉ VÁLIK

aki a pokolba kívánja az egész esküvőt!

Rengeteg weboldal, magazin, blog, Facebookos csoport foglalkozik az esküvői készülődés PRAKTIKUS teendőivel, GYAKORLATIAS oldalával. Dunát lehetne rekeszteni azokból a cikkekből, amelyeknek segítségével:

 • kiválaszthatod az alakodhoz leginkább illő menyasszonyi ruhát
 • megtudhatod, hogy melyek az idei év legmenőbb esküvői trendjei
 • fényt deríthetsz az esküvői hagyományok eredetére

Azzal viszont SENKI nem foglalkozik, hogy hogyan készülj fel LELKILEG és MENTÁLISAN életed egyik legfontosabb napjára! Senki nem beszél az esküvőszervezés valódi nehézségeiről és árnyoldalairól, senki nem ad tanácsokat ahhoz, hogy:

 • hogyan kerüld el, hogy cserben hagyjanak a szolgáltatóid?
 • hogyan állítsd le az anyósodat, aki a hátad mögött szervezkedik?
 • hogyan érd el, hogy a rokonság ne szóljon bele mindenbe?
 • hogyan tedd a párod számára is élvezetessé a készülődést?
 • mit tegyél, ha már annyira kikészít a stressz, hogy éjszakánként sem tudsz nyugodtan pihenni, mert a legváltozatosabb esküvői katasztrófák képei gyötörnek?

Pedig ezek a kérdések ezerszer fontosabbak, mint az, hogy hogyan hangold össze a dekorációt a helyszín stílusával.

A TÖKÉLETES ESKÜVŐ TITKA UGYANIS

NEM

⛔ a profi szolgáltatók
⛔ a romantikus helyszín
⛔ a varázslatos dekoráció
⛔ 
az ország legfinomabb esküvői tortája
⛔ 
a világ legszebb menyasszonyi ruhája

HANEM

 ✅ a magabiztos
 ✅ önbizalomteli
 ✅ kiegyensúlyozott
 ✅ boldogságtól sugárzó
 ✅ önmagával harmóniában élő MENYASSZONY, aki pontosan tudja, hogy lelkileg is fel kell készülnie az esküvőre!

Akkor van egy jó hírünk!

ÁPRILIS 9-ÉN ELINDUL
A STRESSZMENTES ESKÜVŐ AKADÉMIA

Magyarország első és egyetlen menyasszonyképzője, ahol
a lelki és mentális felkészülésen van a hangsúly!

4 HETES INTENZÍV ONLINE TANFOLYAM

Három naponta kapod meg az anyagokat e-mailben, letölthető pdf, videó- és hangformátumban. Akkor nézed és hallgatod meg őket, amikor neked a legkényelmesebb, akár utazás vagy mosogatás közben is tanulhatsz! Nyugi, számonkérés nincs!

ÖRÖKÖS HOZZÁFÉRÉS AZ ANYAGOKHOZ

Akkor is elkezdheted a tanfolyamot, ha csak jövőre lesz az esküvőd. Az anyagokat bármikor újra előveheted, a hozzáférésed nem szüntetjük meg. Ha előre felkészülsz a nehézségekre, rengeteg bosszúságtól kíméled meg magad!

NEKED VALÓ A STRESSZMENTES ESKÜVŐ AKADÉMIA, HA...

 • teljesen egyedül érzed magad az esküvőszervezés teendőivel
 • a leendő anyósod a hátad mögött intézkedik és szeretnéd udvariasan, de határozottan leállítani
 • folyton veszekszel a vőlegényeddel, mert úgy tűnik, mintha őt nem is érdekelné az esküvőtök
 • a barátnőid már szinte elkerülnek, mert szerintük te semmi másról nem tudsz beszélni, csak az esküvőről
 • a koszorúslányaid azzal fenyegetőznek, hogy el sem mennek az esküvődre, ha nem ők választhatják ki a ruhát
 • összerezzensz, ha a szolgáltatóid felhívnak telefonon, mert azt gondolod, hogy le akarják mondani az esküvődet
 • érezted már valaha is azt, hogy jobb lenne lemondani az egészet és két tanúval összeházasodni egy eldugott kis faluban

MILYEN PROBLÉMÁKRA NYÚJT MEGOLDÁST A STRESSZMENTES ESKÜVŐ AKADÉMIA?

SEGÍTSÉG! CSERBEN HAGYOTT AZ EGYIK SZOLGÁLTATÓM!

Napok óta nem reagál az üzenetedre, a telefont nem veszi fel, vagy egyszerűen lemondta az esküvődet egy sms-ben? Nagyon sok kókler szolgáltató van a piacon, viszont azzal is tisztában vagyunk, hogy minden történetnek két oldala van. Ha egy szolgáltató cserben hagyja a menyasszonyt, annak gyakran az az oka, hogy szemernyi szimpátiát sem érez a pár iránt, nem tartja szívügyének az esküvőjüket, ezért lelkiismeret-furdalása sincs, amikor lelép.

Hogyan nyerd el a szolgáltatók szimpátiáját? Minden a kommunikáción múlik! Az Akadémián megtanulhatod, hogy hogyan kommunikálj úgy a szolgáltatókkal, hogy GARANTÁLTAN ne hagyjanak cserben! Ha belopod magad a szolgáltatók szívébe, minden kívánságodat lesni fogják!

SEGÍTSÉG! ŐRÜLT DRÁGA EZ AZ ESKÜVŐ!

Mit szólnál hozzá, ha megtanítanánk neked egy spórolási technikát, amivel 2017-ben egy év alatt közel 300 000 Ft-ot gyűjtöttünk össze anélkül, hogy azt éreztük volna, hogy nélkülöznünk kell? Nem kell hozzá más, csak egy kockás füzet és egy doboz, amibe a pénzt gyűjtöd. Persze, 300 ezer Ft nem sok egy esküvő költségvetéséhez képest, de ha most azt mondaná neked valaki, hogy ennyivel többet költhetsz a Nagy Napra, biztosan megtalálnád a helyét!

Nincs egy éved az esküvődig? Sebaj, akkor gyorsabb tempóra kapcsolunk: olyan költséggazdálkodási gyakorlatot mutatunk, amivel garantáltan megtalálod a mindennapi kiadásaidban azt a felesleget, amit átcsoportosíthatsz az esküvői büdzsébe. 

SEGÍTSÉG! A CSALÁDOM TELJESEN KIKÉSZÍT

Napok óta nem reagál az üzenetedre, a telefont nem veszi fel, vagy egyszerűen lemondta az esküvődet egy sms-ben? És ez már nem először történik meg veled? Nagyon sok kókler szolgáltató van a piacon, ezt mi is tudjuk. Viszont szolgáltatóként azzal is tisztában vagyunk, hogy minden történetnek két oldala van. Ha egy szolgáltató cserben hagyja a menyasszonyt, annak az esetek többségében az az oka, hogy szemernyi szimpátiát sem érez a pár iránt, egyáltalán nem tartja szívügyének az esküvőjüket, ezért lelkiismeret-furdalása sincs, amikor lelép.

Tévedsz, ha azt gondold, hogy te diktálsz a szolgáltatóknak, hiszen te vagy az, aki fizet . Elárulunk egy titkot! Nem a szolgáltatók kapkodnak a menyasszonyok után, hanem épp fordítva: a menyasszonyok versenyeznek a szolgáltatókért! Vagyis a szolgáltatók szinte válogathatnak a menyasszonyok közül! És tudod kit fognak választani? Nem azt, aki a legtöbbet fizeti! Hanem azt, aki szimpatikus számukra - hiszen a szolgáltatók is emberek, akik utálják, ha a menyasszonyok bunkó módon beszélnek velük, ugráltatják és telefonon zaklatják őket. A szolgáltatók egyenesen menekülnek attól a menyasszonytól, aki úgy érzi, bármit megengedhet magának, mivel nála van a pénz! 

Hogyan nyerd el a szolgáltatók szimpátiáját? Minden a kommunikáción múlik! Ha jelentkezel az Akadémiára, megtanítjuk neked, hogy hogyan kommunikálj úgy a szolgáltatókkal, hogy GARANTÁLTAN ne hagyjanak cserben! Ha belopod magad a szolgáltatók szívébe, minden kívánságodat lesni fogják, sőt, annyira megszeretnek, hogy könnyeket törölgetnek majd a szemükből, amikor kimondod a boldogító igent!

SEGÍTSÉG! RÉMÁLMAIM VANNAK AZ ESKÜVŐRŐL!

Ha éjszakánként rettenetesebbnél rettenetesebb esküvői katasztrófákról álmodsz, az a legbiztosabb jele annak, hogy zsúfolásig tele van a fejed a szervezés gondjaival és feszültségeivel. Ha nem tudsz nyugodtan pihenni, az hosszú távon teljesen kimeríti az idegrendszered és amellett, hogy a jelenleginél is stresszesebb leszel, még az immunrendszered is meggyengül, utat engedve a vírusoknak. 

Ha nem akarod, hogy az esküvőd napjára ledöntsön a lábadról valamilyen betegség vagy teljesen bekattanj, akkor meg kell tanulnod relaxálni, kiüríteni a fejed, ellazítani a tested és olyan körülményeket teremteni, amelyek között testileg és lelkileg egyaránt feltöltődhetsz. Az Akadémiában:

 • megmutatunk neked néhány stresszűző kézműves technikát, amelyekkel nem csak a feszültséget vezetheted le, de saját kezűleg készíthetsz pár kisebb esküvői dekorációt és kiegészítőt.
 • olyan relaxációs technikákat és stresszoldó jógagyakorlatokat tanítunk neked, amelyeket bármikor alkalmazhatsz, hogy megszabadulj a testi és lelki feszültségtől, pihentetően aludj éjszakánként
 • megtanítunk arra, hogy hogyan csinálj egy két napos esküvő-detoxot, ami után újult erővel és kisimult ráncokkal térhetsz vissza a szervezéssel és újra élvezted az esküvői tündérmeséd. 

SEGÍTSÉG! A VŐLEGÉNYEM LESZ*RJA AZ ESKÜVŐNKET!

Te már hónapok óta lázasan készülődsz, sürögsz-forogsz, szervezel, telefonálgatsz, időpontokat egyeztetsz, pro és kontra listákat készítesz, Pinterest mappákba gyűjtögeted az ötleteket, árajánlatokat hasonlítasz össze, miközben ő kisimult arccal ül a fotelben és azt hajtogatja, hogy: "Ne idegeskedj, ráérünk még!", "Nekem mindegy, rád bízom!", "Ha neked jó, nekem is jó!", "Döntsd el te!"

Legszívesebben leüvöltenéd a fejét a nyakáról, mert nem érted, hogy miért hagyja ennyire hidegen az esküvőtök. Pedig valójában szó sincs erről! Nagyon is érdekli a vőlegényeket az esküvő, de teljesen másként működnek, mint a menyasszonyok! 

Mi lenne, ha a felesleges bosszankodás helyett megpróbálnád megérteni az ő álláspontját is, és megtanulni, hogy hogyan motiválhatod őt, milyen feladatokat érdemes rábízni, amelyekért garantáltan lelkesedni fog? Több leckében is foglalkozunk a vőlegények lelkivilágával és azokkal a trükkökkel, amelyekkel örömtelivé teheted számára az esküvői készülődést!

KIK VAGYUNK MI?

bhkaf

GÁNCSOS KATA & GÁNCSOS KÁRMEN

❤ A BoldogZsák szíve és lelke ❤

2015 júliusában, egy nappal Kármen 29. születésnapja után és két nappal Kata 49. születésnapja előtt ültünk a Balaton partján és a csodáltuk a legszebb naplementét, amit valaha láttunk. Mindketten éreztük, hogy ez a nyaralás sorsfordító lesz az életünkben. Régóta vágytunk már arra, hogy kilépjük a mindennapos taposómalomból és létrehozzunk valamit, ami a természetes szépségével, egyediségével és igényességével nekünk és másoknak egyaránt boldogságot ad.

Így született meg a BoldogZsák - egy zsáknyi boldogság, egy igazi anya-lánya kézműves vállalkozás. Mivel is foglalkozunk pontosan?

 • örökcsokrokat, gyűrűpárnákat, szülőköszöntő ajándékokat és egyéb esküvői dekorációkat készítünk zsákvászonból, amelyek 50 év múlva is boldogsággal töltik meg a menyasszonyok szívét, hiszen emlékeztetik őket életük legszebb napjára.
 • létrehoztuk a BoldogZsákos Menyasszony Klubját, amelynek ma már közel 200 tagja van, akik heti rendszerességgel kapnak szuper gyakorlatias útmutatókat a stresszmentes esküvői készülődéshez.
 • megírtuk a Stresszmentes esküvő című e-book sorozat I. és II. részét, amelyben a megbízható szolgáltatók kiválasztásához és az esküvői költségek lefaragásához adunk hasznos tanácsokat.
 • és most elindítjuk a Stresszmentes Esküvő Akadémiát, Magyarország első és egyetlen menyasszonyképzőjét, amelynek célja a menyasszonyok lelki és mentális támogatása. 

HISZÜNK ABBAN, HOGY MINDEN MENYASSZONY MEGÉRDEMLI A STRESSZMENTES ESKÜVŐT ÉS AZ ÖRÖKKÉ TARTÓ BOLDOGSÁGOT!

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor kezdődik és meddig tart az Akadémia?

A Stresszmentes Esküvő Akadémia 2018. április 2-án (hétfőn) indul és négy hétig, vagyis április 29-ig tart.

Mikor és hogyan kapom meg a leckéket?

Az első leckét 2018. április 2-án küldjük e-mailben a jelentkezési űrlapon általad megadott e-mail címre. Onnantól kezdve pedig minden harmadik napon (április 2., 5., 8., 11., 14., 17., 20., 23., 26., 29.) küldjük a további leckéket.

Mivel minden leckét e-mailben küldünk, FONTOS, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen használsz!

Hogyan zajlik a tanfolyam? Mire van szükségem hozzá?

A tanfolyam teljes mértékben online zajlik. A leckéket e-mailben küldjük, pdf és videós formátumban. A megnyitásukhoz semmilyen különleges programra vagy alkalmazásra nem lesz szükséged. A pdf doksikat egyszerűen letöltheted a gépedre vagy a telefonodra, a videókat pedig egy zárt, jelszóval védett YouTube csatornán tudod majd megnézni. A jelszót természetesen mindig elküldjük e-mailben.

Az Akadémiában résztvevőknek nyitunk egy zárt Facebookos csoportot is, ahol kérdezhetnek egymástól és tőlünk is. Ebben a csoportban az Akadémia elvégzése után is segítjük a tanácsainkkal a stresszmentes esküvői készülődést.

Meddig férhetek hozzá a leckékhez?

A hozzáférésed örökké tart, akárcsak az igaz szerelem! 🙂

De komolyan: nem szüntetjük meg a hozzáférésed azután sem, hogy elvégzed az Akadémiát. Így bármikor megnézheted a leckéket, ha szükséged lenne rájuk a készülődés későbbi szakaszaiban is.

Cserébe viszont arra kérünk, hogy NE másold le és NE továbbítsd másoknak az leckéket. Ha valaki érdeklődik iránta, ajánld neki, hogy jelentkezzen ő is az Akadémiára!

Az anyagainkat a szerzői jog védi, a jogosulatlan felhasználásnak, másolásnak, továbbításnak vagy megosztásnak jogkövetkezményei vannak.

Mi van, ha elkezdem, de nem lesz mindig időm vele foglalkozni?

Semmi gond! Mivel ez egy online tanfolyam, rajtad múlik, hogy mikor dolgozod fel a leckéket. Ott és akkor tanulsz, amikor neked kényelmes és úgy osztod be az idődet, ahogyan csak szeretnéd.

A leckékhez való hozzáférésed nem szűnik meg a tanfolyam végeztével, így tényleg bármikor megnézheted őket, amikor van egy kis szabadidőd.

Viszont az Akadémia nyitó kedvezményünket csak most, első alkalommal tudod igénybe venni. A következő “osztályok” jelentősen magasabb áron iratkozhatnak be a tanfolyamra, szóval most érdemes jelentkezned!

Mikor és hogyan kell fizetni?

Ha kitöltötted a fenti jelentkezési adatlapot, néhány percen belül elküldjük az általad megadott e-mail címre a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat. Ebben a levélben találod a bankszámlaszámot, amire át kell utalnod a tanfolyam díját.

Az utalást a jelentkezéstől számított 5 munkanapon belül kell teljesítened, ha el akarod kezdeni az Akadémiát. Amint megérkezik az összeg a bankszámlánkra, kiállítjuk róla az elektronikus számlát és elküldjük az e-mail címedre.

Lehet-e részletben fizetni?

Mivel viszonylag alacsony összegről van szó, a részletfizetés lehetőségét nem tudjuk biztosítani. Ez az összeg az esküvő teljes költségvetéséhez képest szinte elenyésző, viszont olyan tudást és támogatást kapsz cserébe, amiért örökre hálás leszel!

Mit tegyek, ha vannak még kérdéseim a jelentkezés előtt?

Örömmel válaszolunk minden további kérdésedre! Csak írj nekünk e-mailt a boldogzsak@boldogzsak.hu címre! A leveledre legfeljebb 12 órán belül visszajelzünk.

Akkor is érdemes jelentkeznem, ha már megvannak a szolgáltatóim és megszerveztem mindent?

Igen! Az Akadémia ugyanis nem csak a praktikus teendők megszervezéséhez nyújt segítséget. A leckékben nagy hangsúlyt fektetünk a lelki és mentális felkészülésre, illetve a stresszoldásra. Tapasztalatból tudjuk, hogy ahogy közeledik a Nagy Nap, a menyasszonyok úgy lesznek egyre feszültebbek és stresszesebbek – még akkor is, ha sikerült kiválasztatniuk a tökéletes szolgáltatókat.

Az esküvő olyan rendkívüli esemény, amelyhez fogható valószínűleg még nem volt és nem is lesz több az életedben. Természetes, hogy szorongsz. Az viszont egyáltalán nem természetes, hogy nem foglalkozol vele. Utólag sokan számolnak be arról, hogy nagyon rossz volt, hogy végig idegeskedték a készülődés időszakát, és még az esküvő napját is, mert így nem tudták igazán élvezni a különleges eseményt.

Ugye nem akarsz azok közé tartozni, akik rossz szájízzel gondolnak vissza az esküvőjükre a sok stressz miatt, amit át kellett élniük? Mi megtanítunk arra, hogy hogyan készülj fel lelkileg is a Nagy Napra, mit tegyél, ha rettegéssel tölt el a gondolat, hogy 80-100 vendég szemei fognak folyamatosan rád szegeződni egész nap, hogyan ürítsd ki a fejedből a nyomasztó gondolatokat és hogyan éld meg a pillanat örömeit!