"Sosem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani életem legszebb napjáról, de várom már, hogy túl legyek rajta!"​

Írta nemrég egy kétségbeesett menyasszony, aki a felelőtlen szolgáltatók és a HORROR árak miatt végig stresszelte az esküvői készülődés hónapjait. Az utolsó időszakban már olyan feszült volt, hogy semmire sem tudott koncentrálni, folyamatosan sírt és rettegett, hogy a hanyag szolgáltatók teljesen tönkreteszik az esküvőjét.

UGYE, NEM AKAROD, HOGY A MEGBÍZHATATLAN ÉS AMATŐR SZOLGÁLTATÓK MIATT A TE NAGY NAPOD IS RÉMÁLOMMÁ VÁLJON?

Ugye, te sem szeretnéd, ha...

⛔ ha a ceremóniamestered az utolsó pillanatban visszamondaná a megbízást, vagy ami még rosszabb: szó nélkül eltűnne? 

⛔ ha még az esküvő előtti éjszaka is a termet kellene díszítened, mert a dekorosod cserben hagyott vagy nem olyan minőségű munkát végzett, amilyet elvártál volna tőle?

⛔ ha egy héttel a nagy nap előtt derülne ki, hogy az étterem egy másik pár esküvőjét is elvállalta ugyanarra a napra és nektek új helyet kell keresni?

⛔ ha a Facebookos esküvői csoportokban nézelődve jönnél rá arra, hogy az egyedileg készíttetett ruhádat a szalon bérbe adta egy másik menyasszonynak még mielőtt te felvehetted volna.

⛔ ha az esküvőszerveződ újra és újra lemondaná a találkozókat és folyton csak kifogásokat keresne, hogy miért nem tudja teljesíteni a kéréseidet?

⛔ ha a fotósod indokolatlanul megemelné az árat vagy utólag közölné, hogy pendrive-ra írásnak extra költségei vannak?

⛔ ha a videósod még fél évvel az esküvő után sem küldené az anyagot, és te nem tehetsz semmit, nem kötöttetek szerződést.

Ezek mind valós problémák, amelyekkel menyasszonyok százai, ezrei küzdenek a szervezés során!

DE NYUGI!
VAN MEGOLDÁS!

Elkészítettük neked a Stresszmentes Esküvő című e-book sorozatot, amelynek I. és II. részét most INGYENESEN letöltheted. A két egyedülálló, látványos könyv - összesen 62 oldal - olyan szuper gyakorlatias útmutatókat tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a stresszmentes esküvői készülődéshez.

Az első részből megtudhatod, hogy mire kell figyelned, ha MEGBÍZHATÓ és PROFI  esküvői szolgáltatókat szeretnél választani, a második részben pedig az esküvői költségek lefaragásához adunk extra hasznos tanácsokat. Ha letöltöd a könyveket, biztos, hogy se anyagilag, se idegileg nem fogsz belerokkanni az esküvőszervezésbe!

MIT KAPSZ, HA LETÖLTÖD A KÖNYVEKET?

Az I. részben (Hogyan válassz megbízható esküvői szolgáltatókat?) bemutatjuk az a 10+1 szempontot, amit általában senki nem vesz figyelembe, ha esküvői szolgáltatókat választ - pedig kellene, mert ezek árulkodnak a leginkább a szolgáltatók emberi oldaláról, jelleméről, igényességéről és szakértelméről.

Ha követed az útmutatót:

✅ egyedül, ajánlások nélkül is KI TUDOD VÁLASZTANI azokat a szolgáltatókat, akikben érdemes megbízni.

✅ olyan szolgáltatókkal veheted körül magad a Nagy Napon, akik magas színvonalú munkát végeznek és GARANTÁLTAN nem okoznak csalódást.

✅ NEM KELL RETTEGNED amiatt, hogy a szolgáltatók cserben hagynak, becsapnak vagy szó nélkül eltűnnek.

✅ a profi szolgáltatók segítségével megszervezheted ÁLMAID esküvőjét anélkül, hogy végig stresszelnéd a készülődés hónapjait.

✅ mivel nyugodtan rábízhatod az esküvődet a szolgáltatóidra, a Nagy Nap előtti éjszakán NEM LESZ MÁS DOLGOD, csak szépre aludni magad!

De várj! Itt még nincs vége!
Megkapod hozzá AJÁNDÉKBA a II. részt is!

A könyvsorozat II. részében (Esküvői költségfaragó kalauz) az esküvői költségek csökkentéséhez adunk szuper hasznos tanácsokat, amelyeknek segítségével költségtakarékossági szempontból gondolhatod újra a vendéglistát, a dekorációt, az étel- és italrendelést, a helyszín- és időpontválasztást. Ha követed az útmutatónkat, fel fogod ismerni a felesleges kiadásokat és nem hagyod, hogy a szolgáltatók olyasmire beszéljenek rá, ami csak az ő anyagi érdekeiket szolgálja.

A kötet tartalmaz:  

✅ egy letölthető esküvői költségvetés-tervező sablont, ami átláthatóvá teszi a kiadásokat és megmutatja azt is, hogy mivel tudsz a legtöbbet spórolni.

✅ egy tucatnyi költségfaragó technikát, amelyekkel GARANTÁLTAN a töredékére csökkentheted a kiadásokat anélkül, hogy lemondanál az álmaidról. 

✅ egy EXTRA TIPPET, amivel egy zsáknyi pénzt spórolhatsz.

✅ és egy BÓNUSZ AJÁNDÉKOT: csatlakozhatsz a BoldogZsákos Menyasszonyok Klubjához, ahol további hasznos útmutatókat találsz a stresszmentes esküvői készülődéshez.