Díszített menyasszony-vőlegény üvegek

További infók és megrendelés a lenti képekre kattintva!

Elárulunk egy kulisszatitkot! Az elmúlt négy évben a díszített menyasszony-vőlegény üvegek voltak a BoldogZsák – egy zsáknyi boldogság legnépszerűbb termékei! Nagyon sokan kerestek meg minket és kérték ezeket a különleges, kreatív, sehol máshol nem kapható üvegeket az esküvőjükre vagy a szeretteik esküvőjére. Milyen célból választottak a megrendelőink díszített menyasszony-vőlegényüvegeket?

  • Kreatív szülőköszöntő ajándék - főleg az örömapák számára: ha különleges a kapcsolatod a szüleiddel és valóban hálás vagy a gondoskodásukért, a támogatásukért és a szeretetükért, akkor fejezd ki ezt méltóképpen! Sablonos és közhelyes tucat-ajándékok (pl.: egy üveg bor, egy csokor virág, gravírozott kalapács, idézetes képkeret stb.) HELYETT válassz olyan ajándékot, amely VALÓBAN EGYEDI, kreatív és különleges, ráadásul örökre emlékeztetheti őket arra a pillanatra, amikor a kislányukból feleség, a kisfiúkból pedig férj lett! A díszített üvegek garantáltan könnyeket csalnak az örömanyák szemébe és megmosolyogtatják a legacélosabb tekintetű örömapákat is.

 

  • Ötletes anyós és após köszöntő ajándék, amely kifejezi a két család egyesülését, a családok bővülését és összetartozását. Norbi és a menyasszonya különleges módját választotta a szülők megajándékozásának: Norbi egy csodaszép menyasszonyüveget ajándékozott az Édesapjának, a menyasszonya pedig egy elegáns vőlegényüveggel lepte meg az Édesanyját. Ezzel mindketten azt fejezték ki a szüleik számára: nem csak, hogy nem veszítették el a gyermekeiket, hanem kaptak mellé az új fiút/lányt is! Bármilyen kombinációban adhatod az üvegeket: megajándékozhatod a leendő anyósod vagy az apósod egy-egy üveggel, de akár mindkét örömszülő pár kaphat egyet a menyasszony-vőlegényüveg párból, ami azt jelképezi, hogy mindkét családnál otthonra találnak a szerelmesek.

 

  • Szívmelengető nászajándék, amelynek biztosan örül az ifjú pár. Judit és a férje a saját lányuk esküvőjére rendelt menyasszony-vőlegényüvegeket, mert úgy gondolták, ezekkel gyönyörű emléket állíthatnak a Nagy Napnak. Adj egy díszített menyasszony-vőlegényüveget nászajándékba, és garantáltan mosolyt csalsz az ifjú pár arcára! Választhatsz akár itallal megtöltött üvegeket is, hogy legyen mivel koccintani a házasságkötésük vagy esetleg később, a házassági évfordulójuk alkalmából! Lehet ez egy különleges “időkapszula”, melyet azért adsz, hogy méltóan ünnepelhessék meg az ARANYLAKODALMUKAT.

 

  • Különleges esküvői dekoráció: Móni és a vőlegénye a saját esküvőjükre rendelt menyasszony-vőlegényüvegeket, mert stílusos asztaldekorációra vágytak, ami később a lakásuk éke lehet. A díszített üvegek valóban különleges hangulatot csempésznek a főasztalra, de akár esküvői fotózásokon is használhatók dekoratív kiegészítőkként.

 

Megrendelés és további infók a képekre kattitnva!