“Boldogság” örökcsokor

10.800 Ft

Szerezz örökre szóló emléket a koszorúslányaidnak vagy az édesanyádnak ezzel a bájos kis csokorral! Köszönd meg nekik, hogy melletted állnak a Nagy Napon egy olyan csokorral, amit nem kell két nap múlva a kukába dobniuk, amit egész életükben őrizgethetnek.

Leírás

Az “Boldogság” elnevezést viselő örökcsokor tökéletes ajándék a koszorúslányok és az örömanyák számára egyaránt. Örökké emlékezteti majd őket arra, hogy osztoztak a boldogságodban életed egyik legfontosabb napján. 

De kiváló választás akkor is, ha:

  • virágallergiás a koszorúslányod vagy az édesanyád
  • félsz attól, hogy az élővirág nem lesz elég friss és nem bírja ki a Nagy Nap megpróbáltatásait
  • túl kicsi a koszorúslányod és nem szeretnéd, ha bármi baj érné őt (megszúrja az ujját, a ruhájába keni a virágport, letépkedi a virág szirmait stb.) vagy a csokrot (elejti, rálép, rázogatja stb.). A zsákvászon örökcsokor az egyik legtartósabb örökcsokor-fajta, lehetetlen elszakítani, nem látszik meg rajta a kosz és akkor sem sérül meg, ha a gyerek nagy erővel földhöz vágja, elejti vagy rálép.
  • ha fontos neked, hogy adj valamilyen kézzel fogható, örök emléket.

A csokor 6 cm átmérőjű hungarocell félgömb alapra készült, a szára 8 cm hosszú.

A termék jelenleg nincs készleten, de ha ugyanilyet szeretnél, tedd a kosaradba, elkészítjük neked!

Ha más színben, vagy esetleg nagyobb méretben szeretnél ugyanilyen stílusú csokrot, írj a boldogzsak@boldogzsak.hu címre. Örömmel valósítjuk meg az egyéni elképzeléseidet is.