Díszített menyasszony és vőlegény üvegek II.

32.000 Ft

Az esküvő egyik legmeghatóbb pillanatára, a szülőköszöntésre válassz egy pár díszített menyasszony és vőlegény üveget, amelyek nem csak kreatívak, egyediek és személyre szólóak, de különleges üzenetet is hordoznak:

  • örökre emlékeztetik a szüleidet arra a pillanatra, amikor a kisfiukból férj lett vagy amikor a kislányuk örök szerelmet fogadott szíve választottjának
  • jelképezik a családok bővülését, vagyis azt, hogy a szülők nem veszítik el a lányukat/fiukat, hanem kapnak mellé egy fiút/lányt is.

Leírás

Ajándékozz a szüleidnek díszített menyasszony-vőlegény üvegeket, ha:

  • nem akarsz közhelyes, sablonos, tucat-ajándékot adni (például egy üveg bort vagy egy csokor élővirágot)
  • ha valami kreatívabb, ötletesebb meglepetést szeretnél, mint a “köszönöm, hogy felneveltél” feliratú kalapács/táblácska/képkeret, amit minden második örömszülő kap…
  • ha a szüleid nem szeretik az alkoholt
  • ha nem akarsz túlságosan érzelgős ajándékot adni, mert a szüleid kényelmetlenül éreznék magukat, ha a násznép előtt sírniuk kellene
  • ha nem akarod, hogy az ajándékod néhány héten belül a szekrény mélyére kerüljön
  • ha olyan ajándékot szeretnél adni, ami örökre emlékezteti őket a Nagy Napra és egyben méltó dísze lehet az otthonuknak is.

Az ár egy pár üres díszített menyasszony-vőlegény üvegre vonatkozik.

Ha itallal teli üvegeket szeretnél, akkor az árhoz társul még az ital ára is. Ez esetben kérlek, írd meg, hogy pontosan milyen italt szeretnél. Itallal teli üveg esetén a kalapokat úgy alakítom ki, hogy levehetőek legyenek, így bármikor el lehet fogyasztani az italt és vissza lehet zárni az üveget.

Üres üvegek esetén a kalapok nem levehetőek – kivéve, ha te szeretnéd itallal megtölteni (házi pálinka, házi bor stb.). Ezt kérlek, jelezd előre.

A díszítést kérheted pezsgős és fél literes pálinkás üvegre egyaránt. A megrendelésed leadását követően felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben, hogy ezeket a részleteket egyeztessük.

Budapesten van lehetőség személyes átvételre is. Vidékre pedig postázom az üvegeket. Ez esetben az ár a postaköltséggel emelkedik. Ha szeretnéd, kérhetsz kisebb-nagyobb módosításokat a képen látható üveg díszítésén, csak írd meg részletesen, pontosan az elképzeléseidet.

Érdekelhetnek még…