Esküvői pezsgőspoharak III.

16.000 Ft

Két fél = EGY EGÉSZ! Ha alaposan megfigyeled, láthatod, hogy a poharakat díszítő rózsák egy szívet formálnak, ezáltal pedig kifejezi a szerelmesek egyesülését, összetartozását, illetve magát a házasságkötést is. Ez életetek legszebb, legromantikusabb napja, az a nap, amikor minden a szerelemről szól és amikor a romantikát nem lehet “túltolni”. Ezek a bájosan romantikus poharak nem csak az esküvőtök hangulatát fogják emelni, de a közös családi otthonnak is különleges díszei lesznek. Biztos, hogy csodájára járnak majd a vendége

Leírás

Mit kapsz, ha díszített pezsgőspoharakat választasz?

  • egy különleges, egyedi tervezésű kiegészítőt, ami nem csak praktikus, de nagyon jól mutat majd a képeken is (akár már a kreatív fotózáson is használhatjátok kellékként)
  • kézzel fogható emléket az esküvődről, ami bármikor felidézheti benned a nagy nap örömeit, boldogságát, amit boldogan mutogathatsz a gyerekeidnek, unokáidnak – sőt, akár tovább is adhatod nekik az esküvőjük alkalmából
  • egy stílusos dekorációt a közös otthonotokba, amire biztos, hogy mindenki felfigyel majd
  • egy sajátos “időkapszulát”, aminek az 50. házassági évfordulótokon fogsz igazán örülni. Képzeld csak el, hogy milyen szép lenne, ha az Aranylakodalmatokon is azokból a poharakból innátok a pezsgőt, amelyekkel az esküvőtökön koccintottatok.
  • egy rendkívüli családi hagyományt – igyatok pezsgőt a család minden fontos eseményén, ünnepén ezekből a poharakból, legyen szó a házassági évfordulóról, a gyerekek születéséről vagy születésnapjáról, ballagásról vagy diplomaosztóról.

A poharak magassága: 18 cm.
Az ár a képen látható 2db díszített pezsgőspohárra vonatkozik.

Budapesten van lehetőség személyes átvételre, vidékre viszont postázzuk – ez esetben az ár a postaköltséggel emelkedik.

A termék jelenleg nincs készleten, de ha ugyanilyet szeretnél, tedd a kosaradba, elkészítjük neked!

Ha kisebb vagy nagyobb méretben szeretnél ugyanilyen díszítésű poharakat, vagy más elképzeléseid vannak a díszítéssel kapcsolatban, akkor keress minket a boldogzsak@boldogzsak.hu címen.  Egyéni igények teljesítése esetén a fentiekhez képest változhat az ár – a részletekről érdeklődj emailben.

Érdekelhetnek még…