Vad gesztenye menyasszonyi örökcsokor

26.000 Ft

A csokoládébarna rózsák és a hófehér csipkeszalag kombinációja kifejezetten elegánssá teszi ezt a gyöngyökkel díszített csokrot. Ajánljuk azoknak a bevállalós menyasszonyoknak, akik büszkén vállalják, hogy különböznek az átlagtól, és ezért a hagyományos (és valljuk be, sokszor elcsépelt, közhelyes, unalmas) megoldások helyett szívesebben választanak extrém kiegészítőket és merész színeket.

A csokor mellé AJÁNDÉKBA adunk egy vőlegénykitűzőt is! (A kitűzőt nem kell betenned a kosaradba, automatikusan küldjük a csokorral együtt.)

Leírás

A csokor alapja egy 12 cm átméőjű hungarocell félgömb. Összesen 12 db rózsa található benne, melyek sűrű szövésű csokoládébarna zsákvászonból készültek. A díszítéshez használtunk:

  • hófehér csipkeszalagot
  • organzát
  • kicsi fehér bibéket
  • fehér gyöngyöket
  • aprócska kásagyöngyöket

A csokor karimája sűrű szövésű hófehér zsákvászonból készült, melyet fehér csipkeszegéllyel díszítettünk. A szárat csokoládébarna seélyemszalaggal vontuk be, melyen vékony fehér csipkeszalagot futtatunk végig. Ezt gyöngyökkel díszítettük.

Ha más színben vagy méretben szeretnél ugyanilyen stílusú csokrot, írj a boldogzsak@boldogzsak.hu címre. Örömmel valósítjuk meg az egyéni elképzeléseidet is.

FONTOS!
Az egyéni elképzelések alapján készített örökcsokrok ára magasabb, mint a készleten lévő csokroké. A részletekről érdeklődj e-mailben!

 

Érdekelhetnek még…