4 érv a díszített csokortartó üveg mellett

Avagy miért szerezd be a menyasszonyok egyik legpraktikusabb kiegészítőjét?

1. A csokortartó üveg ízléses, dekoratív kiegészítője lehet az oltárnak és/vagy a szertartásvezető asztalának, amibe nyugodtan beleteheted a csokrodat, ha a gyűrűhúzásra vagy a szülőköszöntésre kerül a sor. Kérj olyan csokortartó üveget, amely színben, stílusban és díszítettségben passzol a csokrodhoz és az esküvőd dekorációjához, hangulatához!

2. Ha csokortartó üveget használsz, nem kell aggódnod a csokrod épsége miatt, biztos, hogy nem fog elveszni vagy megsérülni, nem kerül felelőtlen kezekbe, nem okoz kellemetlen pillanatokat, nem zavarja meg a szertartás meghittségét sem.

3. A menyasszonyok többsége azt gondolja, hogy a csokornak csak a szertartáson és a fotózáson van szerepe, a vacsorára általában már nem is viszik magukkal. Ez nagy hiba, hiszen a csokornál szebb kiegészítőd aligha akad. Miért hagynád, hogy egy szobában hervadozzon, miközben ti a szerelmeteket ünneplitek. Ha csokortartó üveget választasz, a csokrodat az üveggel együtt kiteheted a főasztalra is, ott lehetek veletek végig, emelheti a dekoráció szépségét, a vacsora hangulatát.

4. A csokortartó üveget haza is viheted, ékes dísze lesz a közös családi otthonotoknak, örökre emlékeztet titeket életetek nagy napjára! Válassz hozzá egy örökcsokrot is, s a kettő együtt igazán különleges hangulatot csempész a lakásotokba, minden egyes nap eszetekbe juttatja, hogy milyen boldogok voltatok az esküvőtökön! 

További részletek és megrendelés a képekre kattintva!