Örökcsokor a szülőköszöntésre

Örök emlék az Édesanyádnak

Ugye nem azon gondolkodsz, hogy egy csokor élővirággal ajándékozod meg az édesanyádat életed (és az ő élete) egyik legfontosabb napján? Tényleg a világ legsablonosabb, legközhelyesebb, legötlettelenebb ajándékát akarod adni neki, amit két nap múlva elhervadva, összerohadva fog kidobni a kukába? Komolyan elhiszed, hogy ilyenkor élővirágot "KELL" adni az Édesanyáknak?

Tisztázzunk valamit! Az esküvőszervezés során nincs olyan, hogy "KELL". Ha a te Édesanyádnak egy kézzel készített rajz okozná a legnagyobb örömet, akkor rajzolj neki és ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond vagy mások szerint mi a "szokás". A menyasszonyok többsége azért ad élővirágot az Édesanyjának, mert NINCS JOBB ÖTLETE vagy nem tartja őt annyira fontosnak, hogy valódi örömet szerezzen neki.

Ha te azt szeretnéd, hogy Édesanyád számára is igazán különleges legyen a Nagy Nap, nem adhatsz neki olyasmit, amit megkaphat bármelyik Anyák Napján vagy akár a névnapján, születésnapján is. Köszönd meg a szeretetét és a gondoskodását egy örökcsokorral, amit egész életében őrizgethet!

Több infó és megrendelés a képekre kattintva!